Műsorváltozás a TV2-n, nem jön be a nézőknek a „civil” Zsákbamacska?

A TV2 hétfőn a tervezettől eltérően egy Zsákbamacska VIP adást tűz műsorra a civil játékosokkal leforgatott epizódok helyett.

A Sorozatwiki szúrta ki a műsorváltozást: a hétfői "civil Zsákbamacska" helyett Zsákbamacska VIP-vel mennek neki az RTL vadiúj vetélkedőjének, a The Floornak. 

Azt mi is megírtuk, hogy a Zsákbamacska második évadának első, szombati VIP adása csak közepes eredményeket produkált, főleg ahhoz képest, hogy az első évad elképesztő nézettségi számokat hozott, és a TV2 legnézettebb műsora volt 2023-ban.

ez is érdekelhet

Tévénézettség: a Zsákbamacska VIP teljesítménye egy gyenge hármas

Még nem bukott meg, de a szombati premieradás nézettsége egy gyenge közepest érdemel, Till Attila után szabadon.

Tovább

 

Ettől nagyon messze van jelenleg a Zsákbamacska VIP, de a Sorozatwiki információ szerint a civilekkel készült adások, melyeket ezen a héten hétköznapokon sugárzott a csatorna, még kevesebb nézőt vonzottak, feltehetően ezért kénytelenek bevetni egy VIP adást jövő hétfőn. 

Azért is létfontosságú a hétfői nap, mert ekkor kezdődik az RTL vadonatúj vetélkedője, a The Floor, ami igencsak kétesélyes, hogy hogyan fog tetszeni a nézőknek, de azért az első adásnál még nagyban dolgozik a kíváncsiság, azaz feltehetően sokan fogják ezt a műsort választani hétfő este kikapcsolódásnak. 

(via Sorozatwiki)