Téma: Blanca

Zitandi máj. 13. 11:14:48
(6/6)
Igaz :) Szerintem az is lehet ennek az oka, hogy ha látunk, és szemben áll velünk valaki, akkor automatikusan nézzük a szemét, száját, stb. Egy látó színésznek nehéz lehet ezekre NEM figyelni, e miatt egyszerűbb ha egy pontba néz. :)
olahmiki1959 máj. 10. 20:05:29 Előzmény Zitandi
(5/6)
Jaj de jó, hogy ezt megemlítetted!
Néhány napja Agárdi Szilvia vendég volt a tévében egy beszélgetős műsorban, ő egy nagyon kedves, bájos, szimpatikus vak énekesnő - biztosan nem kell bemutatnom -, végig mosolygott, optimistán, derűsen beszélt, a szeme pedig állandóan ide-oda járt, úgyhogy ha egy rendező vagy egy színész csak ezt az egy műsort végignézné, azonnal tudná, hogy hogyan kell vakot játszani.
Azt egyébként nem nagyon értem, hogy Andrea Boccelli miben tudott a színésznőnek segíteni, hiszen ő nem látja magát kívülről, nem tudhatja, hogy egy vak ember hogyan viselkedik a külvilág előtt...:)
Zitandi máj. 10. 16:27:50 Előzmény olahmiki1959
(4/6)
Sajnos én is pont így. Vártam, mert olasz és nagyon kedvelem Giuseppe Zeno-t is, de engem már az első rész sem kötött le annyira. Amúgy a film elején kiírják hogy Andrea Boccelli segítette a színésznőt abban, hogyan kell vakot játszani. Engem is idegesít az egy pontba nézés, de a színésznő nem állandóan teszi ezt.
olahmiki1959 máj. 07. 03:36:13
(3/6)
Sajnos, azt kell mondjam, hogy most jutottam el arra a pontra, amikor a legutóbbi epizód nagyjából felénél átkapcsoltam egy másik csatornára. Fárasztott, vontatottnak éreztem, és egyszerűen meguntam.
Azt hiszem, eddig tartott a sorozatnak a nyomozónő vakságából eredő érdekessége, innentől kezdve azonban ez már önmagában nem elég.
Úgyhogy el is köszönök.
A kutyus aranyos volt...:)
olahmiki1959 ápr. 22. 23:39:36
(2/6)
Nehogy azt mondja nekem valaki, hogy egy vak ember bot nélkül tud közlekedni az utcán!!!
Van néhány ismerősöm, és egy barátom is, aki teljesen vak, úgyhogy tudom, miről beszélek!
Ez teljes képtelenség!
Nem tudom, ilyen butaságokkal miért kell hiteltelenné tenni egy egyébként jó sorozatot...:)D
Arról már nem beszélek, hogy az összes filmben, amit eddig láttam, azt hiszik, hogy egy színész akkor játszik jól egy vakot, ha rezzenéstelenül egy irányba néz!
Holott ez hülyeség!
A vakokra pont az a jellemző, hogy a tekintetük folyton ide-oda jár, mert a külvilágból a fülükön keresztül próbálnak meg minél több információt begyűjteni, és az állandó koncentrálás miatt, önkéntelenül is mozgatják a szemüket.
10/10
GinaHUN ápr. 22. 16:49:50 10/10
(1/6)
Nagyon szeretem. Már nagyon vártam a magyar szinkront.