A John Wayne Gacy-szalagok

Bakancslistához adom
Conversations with a Killer: The John Wayne Gacy Tapes
16 éven aluliak számára nem ajánlott amerikai krimi minisorozat, életrajzi minisorozat, dokumentumfilm sorozat, 183 perc, 2022

Értékelés:

3 szavazatból
Szerinted?

Befolyásos emberekkel vacsorázott. A gyengékre vadászott. A mosolygós álarc mögött egy szadista sorozatgyilkos sötét lelke lakozott.
Forgalmazó: Netflix

Stáblista:

Hozzászólások

Szerinted?
10/10
nikato 2022 máj. 05. - 16:30:45 10/10
Nagyon jól összerakott dokumentumfilm, a Ted Bundyról készült is jó, de az csak magyar felirattal elérhető.
9/10
Minniemousee 2022 máj. 04. - 21:56:36 9/10
Nagyon tetszett a dokumentum sorozat, hihetetlen micsoda nárcisztikus elmebeteg pszichopata volt ez az embernek nem nevezhető lény. Félelmetes ahogy nevetett a szalagon, rossz érzés fogott el mikor hallottam. Elkepesztő, hogy úgy beszélt a tettéről, mintha valami hétköznapi témáról lett volna szó, sőt hol ezt mondta, hol azt. Tele volt ellentmondásokkal, vagy lehet, hogy a fordítás hibás.
Bár egy valami nem világos számomra.
SPOILER: amikor le itatták a rendőrök, ő meg mindent bevallott akkor miért nem tartóztatták le azonnal? Miért nem beszélhettek róla? Talán nem tudott volna megölni több fiút, ha lecsukják időben és még a mai napig élhetnének azok a srácok. Spoiler vége
Sajnos borzasztóan hanyagnak láttam itt is a rendőrséget. Szerintem ő a leggonoszabb, leg félelmetesebb sorozatgyilkos, pedig sokról hallottam már... Bár szerencsére méltó büntetést kapott.