Amikor szerelembe estünk

Bakancslistához adom
See You on Venus
12 éven aluliak számára a megtekintése nagykorú felügyelete mellett ajánlott amerikai romantikus film, romantikus dráma, 94 perc, 2023

Értékelés:

13 szavazatból
Szerinted?

Mia úgy dönt, a nyári szünetben Európába utazik, hogy felkutassa biológiai anyját, akivel még sosem találkozott. Amikor találkozik Kylelal, a jóképű idegennel, akit egy szörnyű baleset bűntudata gyötör, meggyőzi, hogy tartson vele az útra. A két fiatal bejárja Andalúzia festői városait és hamar nagyon közel kerül egymáshoz, miközben rájönnek, hogy a legfontosabb kérdés nem az, hogy kitől kaptad az életet, hanem az, hogy mit kezdesz vele.

Bemutató dátuma: 2023. július 27. Forgalmazó: ADS Service Kft.

Stáblista:

Hozzászólások

Szerinted?
6/10
trev febr. 23. 09:42:28 6/10 Előzmény Katalin93
"mikor hirtelen megvilágosulva rádöbbent, hogy elég jelentős szerepe volt a balesetben, akkor minden addigi bánata tovaszáll." Amikor elkezd emlékezni, akkor döbben rá, hogy jelentős részben nem az ő hibája. Ezen a ponton tud megbocsátani magának, amihez kiegészítő hátteret nyújt a lány szenvedése.
6/10
Katalin93 2023 szept. 07. - 23:11:02 6/10
Sokat akart a szarka, de nem bírta a farka - ami itt abszolút igaz.
A színészi játékban mindkettejüknek még van hová fejlődni, de ez elhanyagolható. Nagyon szép környezetben játszódik és a felvételek jól sikerültek, ami sokat dob a filmen. Sajnos a történet félúton kisiklott. Egyszerre túl sok témát próbál boncolgatni, amelyek megoldására már nem jut a végén megfelelő mennyiségű idő.

Gondolok itt arra, hogy Mia szempontjából a film fő mozgatórugója, hogy megtalálja az édesanyját és megtudja, miért dobta el. Ezt mi, nézők sosem tudjuk meg, de azt sem, hogy végülis mire jutott az anya-lánya kapcsolat. Értem én, hogy berobbant a nagy szerelem, de az már egy órával a találkozás előtt, a kórteremben is ott volt, amikor Mia hallani sem akart a műtétről míg nem látta az anyját.
A fiú hirtelen megvilágosulását sem értem, hisz emésztette magát mindaddig míg nem emlékezett a baleset körülményeire, ám mikor hirtelen megvilágosulva rádöbbent, hogy elég jelentős szerepe volt a balesetben, akkor minden addigi bánata tovaszáll.


10/10
Pajlovics Jozsef 2023 júl. 31. - 06:14:46 10/10
Az utobbi idők egyik legjobb romantikus filmje!
Egy lenyűgöző személyiségű női főszereplővel!
korpetike 2023 júl. 30. - 19:17:18
Meglepő módon sikerült az amerikaiaknak egy egészen jó és nézhető filmet csinálni. Külön pozitív meglepetés, hogy nincsen benne kötelező elemként, afroamerikai szereplő és nincsen benne homoszexuális szál sem. Érdemes megnézni, abba a 10 százelekba tartozik amerikai filmek közül, ami nézhető.