Constellation

Bakancslistához adom
16 éven aluliak számára nem ajánlott amerikai-angol-francia sci-fi sorozat, 2024

Értékelés:

7 szavazatból
Szerinted?

Amikor a Nemzetközi Űrállomás fedélzetén végzetes baleset történik, egy magányos űrhajós hősies erőfeszítéssel visszautazik a Földre, ám felfedezi, hogy élete kulcsfontosságú részei, köztük kislánya is, megváltoztak.
Forgalmazó: AppleTV+

Stáblista:

Szereplők

Jo Ericsson
Henry Caldera
Magnus Taylor
Alice Ericsson-Taylor
Alice Ericsson-Taylor #2
Frederic Duverger
Paul Lancaster
Irene Lysenko
Ilya Andreev

Hozzászólások

Szerinted?
8/10
Ildikó Nóra ápr. 16. 17:59:10 8/10
A sorozatot érdemes megnézni, érdekes, izgalmas végig, nem hétköznapi történet, nem erre számítottam. Tetszett a szereposztás, a színészi alakítások, a sorozat hangulata, a filmzene, az operatőri munka is. Noomi R-nak ez a szerep is jól állt, illett hozzá a szerep. A sorozat vége kissé zavaros volt.
9/10
Attila Cs. márc. 30. 18:56:00 9/10

A 8. rész végén akkor a fent maradt Ericsson mégis él? Vajon ennek van köze, hogy megsemmisült a kísérleti atom az üvegben?


6/10
Hergeherge márc. 16. 11:43:09 6/10
Szerintem a tema nagyon jo, imadtam a feszultseget az elso par reszbem, de nekem kisse vontatottnak tunik. A legjobban az tud felidegesiteni egy sorozatban, hogy a vegtelensegig tudjak nyujtani a hulyeseget. Ezek az emberek elvileg nem butak, megis ugy neznek a dolgokra, mint akik soha nem hallottak ilyen elmeletekrol es neznek mint egy bamba borju ki a fejukbol, holott nyilvanvalo lenne a kovetkeztetes, hogy mi lehet az ok. Meg azok is hitetlenek a masikkal szemben, akik ugyanazt eltek at. Teljesen hiheto hogy nem az az elso hogy a gyerek is elmondja hogy miket latott.. Amikor a dokival beszelget a kiscsaj meg el is magyarazza neki az elmeletet, olyan mint a bujocska, de neem a kiscsaj nem mondja el mit tapasztalt :) Nyilvan huzni kell a sztorit de nekem ezek a dolgok nagyon idegesitoek. A foszereplo csajtol, meg a lanyatol meg egyenesen falnak tudnek menni annyira szerencsetlenul tudnak kinezni es viselkedni.
8/10
4anyreg márc. 15. 22:26:20 8/10
Csak én nézem a sorozatot, vagy másra nincs hatással? :)
Kemény dolog ez a multi-univerzum téma, akárhány ilyen filmet látok, mind hasonló irányban fut ki. Az elméleti fizika mai állása szerint ez bizony létezik (kvantum-fizika alapján), de jobb is, hogy nem tudjuk átjárni őket: sem agyilag, sem lelkileg nem tudná az ember feldolgozni ezt, és valószínűleg elfogadni sem. Nyomasztó egy film, de igen érdekes, és klassz, ahogy összefordulnak részek egymással. Fogalmam sincs, mire fog ez kifutni, de lehet, hogy twin peaks-es vége lesz - vagyis magyarázat nélkül marad a néző, ami nem is baj, ezt úgy sem lehet megmagyarázni, gőzünk sincs erről az egész multidimenziós világról.