Egy úr Moszkvában

Bakancslistához adom
A Gentleman in Moscow
12 éven aluliak számára a megtekintése nagykorú felügyelete mellett ajánlott angol minisorozat, 2024

Értékelés:

4 szavazatból
Szerinted?

Amor Towles azonos című, nemzetközi sikerregényének adaptációja, az A Gentleman in Moscow (Egy úr Moszkvában) című minisorozat Alexander Rostov grófról szól, aki az orosz forradalmat követően rájön, hogy dicső múltja ellenére a történelem a rosszfiúk között tartja számon. Az azonnali kivégzéstől ugyan megmenekül, de egy szovjet bíróság a pazar Hotel Metropol egyik padlásszobájába száműzi, és halállal fenyegeti, ha valaha újra kiteszi a lábát az utcára. Ahogy telnek az évek – és a szálloda ajtaján túl leperegnek az orosz történelem legviharosabb évtizedei – a hotelen belül, Rosztov beszűkült világában az érzelmi felfedezések új horizontot nyitnak meg előtte. Új életében ráébred a barátság, a család és a szerelem igazi értékére.
Forgalmazó: SkyShowtime

Stáblista:

Hozzászólások

Szerinted?
1/10
alex thyl máj. 01. 18:05:18 1/10
A történelmet ilyen dilettáns, nemtörődöm módon átírni az több mint bűn, az vétek. Szégyen ez a sorozat ugyanúgy, mint a hasonló bigott hollywoodi próbálkozás az utóbbi években.
1/10
Herke Attila máj. 01. 17:42:12 1/10
Én Párizsban La Courneuve nevű negyedben élek napokig minden hónapban Afrikaiak és arabok között, sok barátom van ! Igy mondom azt hogy ez már Felháborító!!!
ami itt folyik már(Hollywood törvény), ez már az igazi rasszizmus! Amikor a történelmet ilyen szinten semmibe vesszük! Még ha fikció akkor is , 1921ben fekete afrikai pincér, fekete afrikai nyomozó, portás stb. AZ Orosz Moszkvában?
Kritikán aluli!!!!
A "Visszatérő" C . Filmben meg Fekete prémvadász na hagyjuk már !!!!
8/10
impala17 ápr. 27. 12:15:26 8/10
még csak az első részt láttam, de megkockáztatom a szavazatot. remélem a színvonal nem csökken!