Gyalázat

Bakancslistához adom
Outrage
18 éven aluliak számára nem ajánlott 79 perc, 2023

Értékelés:

10 szavazatból
Szerinted?

Egy távoli francia kastélyban elit média- és politikai személyiségek gyűlnek össze egy privát partin, ám a csillogó felszín sötét titkokat rejt. Ahogy Ivy, a higgadt riporter elkezd mindennek a mélyére ásni, kiderül, hogy halálos csapdába csöppentek.

Stáblista:

Játszási időpontok

Hozzászólások

Szerinted?
1/10
Szegényanyád 2023 dec. 25. - 21:15:58 1/10
Hányinger, liberális, agymosó szemét.
4/10
cinemad 2023 dec. 25. - 19:08:36 4/10
Lehetett volna ebből akár egy egész korrekt film is. De szimplán rossz lett. Gagyi a megvalósítás, alsó kategóriás színészek gyenge játéka, béna a sztori. Mindezt pedig megfűszerezik egy kis libernyák agymosással miszerint szélsőjobboldali politikai erők szektákat szerveznek és követnek el terrortámadásokat szegény francia állampolgárok ellen. Na persze, biztos rossz csatornán nézem a híreket...
8/10
nefefe 2023 dec. 09. - 09:16:48 8/10
Komótosan felépített politikai krimi. --- Spoileres --- Ahogy elkezdődött, abból már sejteni lehetett mi lesz a folytatás, pláne, amikor az un. házvezetőnőt és viselkedését megláttam. Olyan tíz kicsi néger-es beütése volt az egésznek. Ahhoz képest, hogy egy civil nőről volt szó, elég átgondoltan, eltökélten és nagy következetességgel hajtotta végre amit eltervezett. Majdnem be is jött neki, úgy ahogy szerette volna. Persze minden ilyen esetben közbejön egy zavaró és nem várt tényező, aki miatt nem megy simán minden. De a lényeg, hogy elérte amit akart. A végén feltették a kérdést, hogy Alice mit akart az egésszel elérni. Pedig szerintem világos: bosszút a fia haláláért, illetve rehabilitációt a tevékenységért, amire néhányan rábeszélték. Na meg ezzel szót emelt a szélsőséges politika térnyerése ellen is. Nem egy kiemelkedő film, de a mondanivalójáért megéri megnézni.
HekliI 2023 dec. 08. - 19:40:06
Borzalmas