Holtakkal suttogó

Bakancslistához adom
Baghead
16 éven aluliak számára nem ajánlott amerikai horror, 94 perc, 2023

Értékelés:

7 szavazatból
Szerinted?

Apja halála után Iris egy régi lerobbant kocsmát örököl. A hagyaték rendezése miatt Berlinbe utazik, hogy azonosítsa apja holttestét és az ügyvédnél aláírja a papírokat. A nő nem sejti, hogy az iratok aláírásával nemcsak a kocsmát kapja meg, hanem az alagsorban rejtőzködő lényt, Baghead-et is, aki holtak alakját is képes felvenni, ezáltal lehetőség nyílik kommunikálni az elhunytakkal. Baghead-ből üzlet lesz: kétezer dollárért két percet lehet vele eltölteni. A kétperces szabály megszegése azonban rémisztő következményekkel jár.
Bemutató dátuma: 2024. március 14. Forgalmazó: ADS Service Kft.

Stáblista:

Hozzászólások

Szerinted?
4/10
Zahire ápr. 13. 22:55:52 4/10
Összetákolt, vacak film, még az időt is sajnáltam rá, pénz meg végképp nem adtam volna érte. IMDB 5.4 pont, én még 4.5-öt is soknak érzek.
8/10
frenchbullie márc. 16. 05:03:50 8/10
Üdv! Megszegtem a saját szabályomat, hogy többet nem megyek moziba... :-), mert érdekelt ez a film. Esti előadásra mentünk, - nyilván:-), mert egy természetfelettit akkor kell megnézni:-) -, a terem tele volt. Ergo mást is érdekelt ez a kis rémmese:-) Hozta a kötelezőt a látványvilággal, a szokásos jumpscare elemekkel, a sztoriban rejlett némi újszerűség, így el lehet mondani, hogy megérte a mozijegy árát. Szórakoztatott.