Hőség

Bakancslistához adom
Heatwave
15 éven aluliak számára nem ajánlott 100 perc, 2022

Értékelés:

9 szavazatból
Szerinted?

Clare-nek durva kamaszkora volt; főbérlője hanyagsága miatt tűz ütött ki, amelyben meghalt a családja. Mindezt túlélte, és sikerült valahogy boldogulnia: felnőtt korára eltökélt és gyönyörű nő lett belőle, aki gőzerővel azon dolgozik, hogy élhessen élete második esélyével egy szebb jövő reményében. Pozíciót kap egy ingatlanügynökségnél, és a forró kánikulában véletlenül összegabalyodik a csábító és titokzatos Evával, amiből szenvedélyes kapcsolat születik, ám kiderül, hogy a nő Clare főnökének felesége. Amikor Claire munkaadója eltűnik, tévesen őt vádolják meg érte, és Clare kénytelen feltárni a sokkoló igazságot, hogy Eve nem az, akinek állítja magát. Szexi, feszültségteljes thriller a szerelemről, amely halálosabb, mint a tűz: kétszer annyira éget, ám tízszer annyira pusztító.

Stáblista:

Szereplők

Alkotók

Hozzászólások

Szerinted?
k11zoltan 2023 aug. 29. - 21:44:07
Közepes film, de meg lehet nézni.
2/10
P.Rekanna 2023 febr. 18. - 15:20:45 2/10
The Cortez-zel teljes mértékben egyetértek tudok érteni. Igen rossz színészi alakítás párosítva egy gyenge story-val. Teljesen felesleges megnézése
5/10
The Cortez 2022 szept. 15. - 23:54:10 5/10
Dög melegben, luxusépületek között játszódó leszbis erotikus thriller. Az egész egy TV4 színvonalú alkotás, tehát a szinopszisban leírtakkal ellentétben nem feszültségteljes, de még csak nem is faszállító. Több fordulatot tartalmaz a sztori, ám egyik sem tudja feldobni annak halál unalmas vezetését. A megvalósítás gyakran amatőr módon pocsék. A néger-ázsiai nyomozópáros mind kinézetben, mind stílusban a Fűrész első részének ugyanilyen duójára hajaz. A zenei összeállítás gyenge r'n'b dalokból áll. Felejthető, jellegtelen mozi.