Karácsonyi Casanova

Bakancslistához adom
Christmas Casanova
12 éven aluliak számára a megtekintése nagykorú felügyelete mellett ajánlott 89 perc, 2023

Értékelés:

2 szavazatból
Szerinted?

Elise egy online tartalomgyártó cégnél dolgozik, ahol a saját podcastjét menedzseli. A karácsonyi különkiadás során betelefonál Daniyal, aki segítséget kér. A reklámszakemberként dolgozó férfi az ünnepek előtt döbbent rá, hogy szerelmes lett a gyerekkori barátnőjébe. Tanyának azonban már van barátja, ráadásul a családja is velük tölti a Karácsonyt. Elise alkut köt Daniyal-lel: segít meghódítani a lányt, ha cserébe csinálhat egy műsort a történetükből.

Stáblista:

Hozzászólások

Szerinted?
5/10
Rojita 2023 dec. 25. - 22:59:45 5/10
Munkahelyi romantika szövése, háttérben a karácsonyhoz közelítő, feldíszített NY.
Ez a munkahely, már nem tudom hányadik film, ahol megint egy reklámügynökség a helyszín. (Újabb bizonyíték rá, h a forgatókönyvírók nagyrészt reklámszakemberként kezdték pályájukat.) Többszöri megszakítással bírtam végignézni a történetet, nekem unalmasak voltak a hivatali jelenetek, - pedig igyekeztek egy erősen extrovertált főnöknő karakterrel feldobni a filmet.
A forgatókönyv elmenne egy prospektusnak is: mit csináljon a turista NY-ban karácsonykor?
Szimpatikus volt, h az egyik főszereplő rögtön az első jelenetében bemutatkozott, h Ő pakisztáni származású. Ezt talán Ő kérte? (Meggoogliztam, tényleg Karacsiban született a színész.) A főszereplő színésznő kanadai. A szereplők közt, az amerikai filmipar elfogadott quotája szerint, - volt ázsiai lány és fekete srác is.
A filmet inkább háttér-mozizásnak ajánlom. A yt-on néztem meg.