Kleopátra, Egyiptom királynője

Bakancslistához adom
Queen Cleopatra
angol történelmi dokumentumfilm-sorozat, történelmi dráma, dokumentumfilm sorozat, dráma, 2023

Értékelés:

10 szavazatból
Szerinted?

Dramatizált jelenetekkel és szakértői interjúkkal fűszerezett dokumentumsorozat a trónja, családja és öröksége védelméért küzdő Kleopátráról, Egyiptom utolsó fáraójáról.
Forgalmazó: Netflix

Stáblista:

Hozzászólások

Szerinted?
1/10
Damill 2023 máj. 17. - 19:19:24 1/10 Előzmény Alfred White
Pontosan. Az is érdekes, hogy saját magának, a lányának meg a közösségének (gondolom, a woke-oknak) gyárt ezek szerint filmeket, nem pedig a közönségnek. :)

Direkt provokáció ez is, mint lassan minden Disney meg Netflix film. Bármikor megnézek egy Pengét, egy Zöld könyvet vagy Fargo 4-ik évadot, de amikor meglévő karaktereket színeznek át azt várva, hogy ezen senki ne akadjon fenn, mert különben rasszista, attól hányok. Nagyon örülök, hogy világszinten elindult egy ellenállás ezzel a politikai elmebajjal szemben.
1/10
Alfred White 2023 máj. 15. - 22:47:44 1/10
A sorozat producere ezeket mondta:"Nem gyakran látunk vagy hallunk történeteket fekete királynőkről. Így nagyon fontos volt nekem, a lányomnak és a közösségemnek is, hogy megismerhessük ezeket a történeteket, mert rengeteg van belőlük!"

Nos erre azt tudom reagálni, hogy ha rengeteg van belőle, akkor miért az egyiptomi történelmet hamisítják meg, és Kleopátra személyét lopják el? :))