Madeleine sofőrje

Bakancslistához adom
Une belle course
12 éven aluliak számára a megtekintése nagykorú felügyelete mellett ajánlott 91 perc, 2022

Értékelés:

7 szavazatból
Szerinted?

A 92 éves Madeleine taxit hív, hogy elvigye abba a nyugdíjasotthonba, ahol hátralévő életét szándékozik tölteni. Charles, a gyengéd szívű, de kiábrándult sofőr beleegyezik, hogy útközben elviszi azokra a helyekre, amelyek különös befolyást gyakoroltak Madeleine életére. Ahogy átautókáznak Párizs utcáin, feltárul az idős hölgy rendkívüli múltja. A fuvar elején még nem tudják, de közben olyan barátságot kötnek, amely örökre megváltoztatja az életüket.

Stáblista:

Szereplők

Charles
Madeleine Keller
Madeleine Keller (jeune)
Raymond Haguenot, dit Ray
Denise Keller
Mathieu (adulte)
Mathieu enfant
Le Président du tribunal

Játszási időpontok

Hozzászólások

Szerinted?
10/10
Ahoj poplacsek 2023 dec. 28. - 19:36:15 10/10 Előzmény alien1976
Érdekes ez a port.hu, fenn volt a film, hozzászóltam, most kétszer fenn van, de egyik alatt sincs a hozzászólásom... lényeg a lényeg, ez egy nagyon klassz film!
9/10
alien1976 2023 dec. 28. - 15:42:33 9/10
Nagyon-nagyon szép, kicsit szomorú film, melynek végén kicsit könnyes lesz az ember szeme. Nagyon jó volt a történet vezetése, olyan érzésem volt, én is ott ülök a taxiban, a néni mellett. Az élete kicsit meglepett, és ledöbbentett. Nagyon jó volt a taxis életének is a bemutatása, ami egy kicsit ködbe burkolózott, de így volt jó. Párizsban való utazás, nagyon érdekes volt, és feldobta a filmet. A másfél óra nagyon hamar eltelt, sőt még kicsit sajnáltam, hogy nagyon hamar végetért.