Minden idők legjobb karácsonya

Bakancslistához adom
Best. Christmas. Ever!
7 éven aluliak számára nem ajánlott amerikai vígjáték, 91 perc, 2023

Értékelés:

9 szavazatból
Szerinted?

Miután a véletlen összehozza családjaikat karácsonyra, Charlotte a fejébe veszi, hogy bebizonyítja barátnőjének, élete túl szép ahhoz, hogy igaz legyen.
Forgalmazó: Netflix

Stáblista:

Szereplők

Charlotte Sanders
Jackie Jennings
Rob Sanders
Valentino

Hozzászólások

Szerinted?
1/10
agnes_nora 2023 dec. 11. - 16:13:36 1/10
Ez talán a legrosszabb film, amit valaha láttam. Értékelhetetlen. Nem várok már sokat a karácsonyi filmektől, trashként fogyasztom őket, de ez még úgy is vállalhatatlan. Látni a színészeken a szenvedést (érdemes emiatt a közösen éneklős jelenetet többször visszatekerni!) , borzalmas az egész, a forgatókönyvtől kezdve a díszleteken át, a világításig. Konkrétan rákerestem, hogy Heather Grahamnek leszakadt-e az orra valamikor, vagy mi az a hatalmas ránckupac, amit a teraszos beszélgetésükkor perceken keresztül masszívan kiemelnek a rossz megvilágítással. Döbbenet, nem térek magamhoz, hogy erre bárki adott egy fillért is, és engedélyezték a vetítését. Ha egy amatőr társulat filmje lenne, akkor is azt mondanám, hogy kicsit még azért gyakoroljanak, mert ez kínos. Jézusom...
2/10
Nico71 2023 dec. 07. - 13:24:44 2/10
Egyszer végig lehet szenvedni a családdal. Elfogadható minőségű képi megjelenítés és színészi játék, de pocsék sztori, rendezői munka, CGI. Szörnyű, hogy van hó, de mégsincs hó. Ahány vágókép , annyi változat van a havas jelenetekre. Egyik szereplő trikóban, másik téli öltözetben... Műhó és műanyag hóemberek... A széttört babaház nincs eltörve csupán szétszedve... A film végén annyira pocsék a futurisztikus léghajó , hogy az már fáj!
Úgy tűnik, az idei karácsonyi filmek mindegyike az arany málna díjra pályázik.
3/10
Pimpedly 2023 nov. 27. - 22:32:55 3/10
Minden idők legrosszabb karácsonyi filmje. Szörnyű.