Sly

Bakancslistához adom
16 éven aluliak számára nem ajánlott amerikai életrajzi film, dokumentumfilm, 96 perc, 2023

Értékelés:

6 szavazatból
Szerinted?

A film iránti rajongása a zűrös gyermekkorból való meneküléssel indult. Sylvester Stallone az esélytelenségből hollywoodi legendává vált. A dokumentumfilmben elmeséli a történetét.
Forgalmazó: Netflix

Stáblista:

Hozzászólások

Szerinted?
6/10
nick név 2023 dec. 10. - 10:35:35 6/10 Előzmény nick név
Azt fontosnak tartom leszögezni, hogy ha nem is tudom, hogy Stallone maga rendelte volna-e meg ezt a filmet, de mégis olyan érzést keltett bennem, mintha inkább az ő szándéka lenne a megvalósulásban, nem pedig megkeresték volna az ötlettel. Persze lehet csak a rossz rendezés adta ezt a benyomást. Mindenesetre nem arról van szó, hogy évfordulós (és reklám)szempontból, direktben forgatott magáról egy "dokumentumfilmet", mint itt minknálunk (a gyarmatokon) a The VR nevű sztrímer csapat csinálta, azért az egészen más tészta.
6/10
nick név 2023 dec. 10. - 02:26:24 6/10
Nem mondanám magam nagy önéletrajzi film-rajonónak, nem is láttam sokat. Alapvetően érdekes volt, kaptam új információkat belőle a hús-vér színész motivációjával és a médiakarakterével kapcsolatban, azonban helyenként túl sok fény vetült általam nem kedvelt klasszikusokra és túl kevés egyéb, fontosnak tekinthető kérdésekre. A skálázása nem volt hibátlan, ahogy a ,,jól van Sly, most ezt így felvesszük, csináld határozottan, de szomorkásan az asztalodnál'' beállítások sem tetszettek, a vége pedig erősen elnetflixeződött, ez állt neki a legkevésbé jól. Összességében nem volt rossz, de nem mondanám különösebben jónak sem, egyszer a személy miatt érdekes volt megnézni.
Viszont, kedves szerkesztők, működtetők, hol vagyon a Tulsa King/Tulsa királya sorozat adatlapja?