The GIRL WHO ESCAPED: The KARA ROBINSON STORY

Bakancslistához adom
The Girl Who Escaped: The Kara Robinson Story
15 éven aluliak számára nem ajánlott 88 perc, 2023

Értékelés:

9 szavazatból
Szerinted?

Stáblista:

Szereplők

Kara Robinson
Debra Robinson
Richard Evonitz
Sgt. Bonnie Jennings
Sheriff Dale Stephens
Lt. Aaron Rowland
Stephanie Newell
Sheriff Jim Price

Alkotók

Játszási időpontok

Hozzászólások

Szerinted?
4/10
kaloz44 febr. 11. 00:11:27 4/10
Olyan közepes nem erősen közepes de közepes viszont egyet kell értsék szerintem ezt egy netflixes dokumentumfilmkent nagyobbat aratott volna.
7/10
prosecutor jan. 06. 22:20:12 7/10
Egyszer nézhető film, de bele gondolva, hogy igaz a sztori, az embert a hideg is kirazza, mennyi beteg ember él köztünk. Már a seriff tankönyvekben illő asszertiv kommunikációja miatt is érdemes megnézni a filmet
7/10
sexykex 2023 nov. 29. - 05:18:48 7/10
Igaz, hogy csak TV film és olyan is, mégis érdemes megnézni. Nem pont azért, amit sugall a történet, hiszen túl sok szadit és erőszakot azért nem láthatunk. Láthatunk helyette egy talpraesett, okos kislányt, aki nem borul ki teljesen, nem esik pánikba, ezért nem tekinthető halálra ítéltnek már az első pillanatokban. Egyedül a mama hozta rám a frászt, mert őt aztán még én is kinyírnám.
8/10
elvisz59 2023 okt. 23. - 22:00:51 8/10
Nem Zs kategóriás színészek, és jó szinkron. Nem volt kár az időért, drrencz.
2/10
drrencz 2023 okt. 22. - 22:31:39 2/10
Zs kategorias szineszek,rossz szinkron. Sem a rendezo sem a szineszek nem tudtak atadni a tortenetet. Inkabb neztem volna meg dokufilmnek,kár az idoert
9/10
nefefe 2023 okt. 13. - 07:55:32 9/10
---- Spoileres ---- Az eleje elég érthetetlen volt számomra. Adott egy fiatal lány, aki lát egy fekete autót kétszer is elmenni a ház előtt. Aztán amikor az megáll, és a vezetője megszólítja, majd arról kérdezi hogy vannak-e felnőttek a házban, ez már gyanús lehetett volna. Másodszor: több alkalma is lehetett volna arra, hogy megszökjön még az autóba beszállás előtt, és az autóból is. Jó, érthető, meg volt ijedve, fegyverrel fenyegették – de ő végig észnél volt, a túlélési ösztöne jobban is működhetett volna… Persze később működött is. Ezután már tiszteletet parancsoló, ahogyan viselkedett, gondolkodott, cselekedett. Kiváló memóriája nélkül valószínűleg nem kapták volna el elrablóját. Gyakorlatilag a rendőrség helyett dolgozott, és ezzel valószínűleg sok leendő áldozatot mentett meg. A végkifejlet sajnos nem úgy alakult, ahogy ő szerette volna, de ez érthető, az elkövető számára ez volt a legmegfelelőbb megoldás – megúszni mindent. Az anya sokszor idegesítően viselkedett, az apát meg alig láttuk, a végén nem is volt sehol. A barátnő volt az, aki a legmegfelelőbben viselkedett az adott helyzetben. Összességében jó film, sok tanulsággal, amit érdemes megszívlelni.