Twisters - Végzetes vihar

Bakancslistához adom
Twisters
BA - 16 éven aluliak számára nem ajánlott amerikai akciófilm, kalandfilm, thriller, 2024

Az ember azt hiszi, hogy legyőzte a természetet. Hatalmas, veszélyes tévedés. A tornádó megszelídíthetetlen, kiismerhetetlen, szörnyű erővel csap le, és nem ismer irgalmat.

Kate (Daisy Edgar-Jones) valaha viharvadász volt, de egy hátborzongatóan félresikerült kaland óta nem hajlandó kimozdulni a New York-i irodájából. Aztán egy kollégája rábeszéli, menjen ki mégis a terepre, hogy együtt teszteljenek egy viharkövető rendszert. Így ismerkedik meg Tylerrel (Glen Powell), akit élőben közvetített tornádós kalandjai tettek szupercelebbé. Kapcsolatuk viharosan indul: azonnal megutálják egymást.
Egymással versengve indulnak az új tornádók nyomába – és ezúttal több vihar egyesüléséből, szörnyű szupertornádó van kialakulóban. És a két ellenség együtt ragad az évszázad legszörnyűbb viharának mélyén.

A Jurassic-, a Bourne- és az Indiana Jones-filmek producereinek új munkája, a látvány és az akció legközepébe, a vihar szemébe vezet. A Minari Oscar-díjra jelölt író-rendezője nagyszerű színészcsapattal kelti életre a történetet, amelybe a moziülések is beleremegnek.
Bemutató dátuma: 2024. július 11. Forgalmazó: InterCom

Stáblista:

Hozzászólások