Vigyél a holdra

Bakancslistához adom
Fly Me to the Moon
BA - 12 éven aluliak számára a megtekintése nagykorú felügyelete mellett ajánlott amerikai romantikus vígjáték , 2024

Mindenki a sikeres holdra szállás miatt izgul. A NASA tudja, hogy előbb kell amerikai űrhajósnak feljutnia, mint szovjetnek, mindent el is követ az ügy érdekében, a legjobb vadászpilótáit képezte ki asztronautának, a legnagyobb tudósok dolgoznak az ügyön, az Apollo 11-et mégsem lehet még elindítani. A közvélemény pedig egyre elégedetlenebb.

A megoldás? Egy marketinges. Kelly Jones (Scarlett Johansson) nem ért az űrrepüléshez, de abban nagyon jó, hogy eladjon dolgokat. Jön, és mindent átalakít. Megszépít, megkomponál, hazudik és mellébeszél. Tökéletes ember a feladatra. De vele is van két baj. Az egyik, hogy azt még ő is soknak érzi, hogy lenn a földön, színészekkel filmezzék le a sikeres holdra szállást. A másik, hogy nagyon szép. És az egyik űrhajósjelölt, Cole Davis (Channing Tatum) nemcsak az égi testek iránt érdeklődik.

Két csodás színész, Scarlett Johansson és Channing Tatum nagy találkozása a film, ami játékosan, sok humorral és némi szerelemmel kelti életre a régi gyanút: talán még nem is járt ember a holdon, és az egész csak átverés.
Bemutató dátuma: 2024. július 11. Forgalmazó: InterCom

Stáblista:

Hozzászólások