Álomhajó: Cook-szigetek

Bakancslistához adom
Das Traumschiff: Cook Islands
német romantikus dráma, 90 perc, 2015

Értékelés:

3 szavazatból
Szerinted?

Burger kapitány és a hajó legénysége ezúttal a Cook-szigetek felé veszi az útirányt. Ez az álomszép szigetcsoport ott található az Indiai-óceánban, és minden bizonnyal majd elbűvöli az Álomhajó utasait.

Alexander Unruh szeretné hazaszállítani a balesetben elhunyt apja hamvait. Amit viszont még nem sejt, vajon milyen szerepet játszhat mindebben Elisabeth Bach, akivel a hajó fedélzetén ismerkedett meg. Szintúgy a hajó fedélzetén van a fiatal lektornő, Mia, aki sok-sok év után visszatér a hazájába, édesapjához.

Burger kapitány még a hajó fedélzetén tájékoztatja a fiatal nőt, hogy hatalmas ciklon közeleg az otthonát jelentő, Talapata-sziget felé, és a szigetlakókat evakuálni kell. Hatalmas sokk ez Mia számára, ugyanis az apja a sziget elhagyását megtagadja.

A növénykutató Tessa számára is, valami különlegeset jelent ez a hajóút. Ugyanis a volt kollégáját, Magnust keresi, aki a lánya tragikus halála után elhagyta őt, és most egyedül indult útra, hogy gyógynövények után kutasson az egyik szigeten. Tessa viszont a munkaadója felügyelete alatt áll, és ki kell derítenie, hogy Markus kutatásai hoztak-e valamilyen eredményt.

Vajon az út végződhet-e Tessa és Magnus számára happy enddel? Közben a hajó legénységéből Beatrice és Schifferle egymástól függetlenül úgy döntenek, hogy majd végigmennek a Szent Jakab zarándokúton, és ehhez útitársat keresnek. Burger kapitány, és persze Dr. Sander is mind Beatrice-nek, mind Schifferlének az internetes keresést ajánlják. Minden úgy történik, ahogy történnie kell: ketten egymással kezdenek el chattelni, anélkül, hogy tudnák ki a másik fél…

Stáblista:

Szereplők

Victor Burger
Beatrice Becker
Dr. Wolf Sander
Elisabeth Bach

Alkotók

Hozzászólások

Szerinted?
9/10
grosz_i 2022 okt. 25. - 18:30:04 9/10
Ízléses filmismertető, és minden igényt kielégítő képgaléria a filmhez...