Aranykalitka

Bakancslistához adom
12 éven aluliak számára a megtekintése nagykorú felügyelete mellett ajánlott II / 17. rész, 41 perc

Értékelés:

11 szavazatból
Szerinted?

Az aktuális rész ismertetője: Nálán felkeresi az apját a hotelben, és megdöbbenésére összefut Dzsánával, aki örömmel újságolja el, hogy korábban együtt vacsorázott Ádillal. Szedát úgy érzi, hogy már az elnöki székben ül, de a munkát csak imitálni tudja, valójában Dzsánához jár a hotelbe. Szelen nem ért egyet azzal, hogy Ráfet a semmirekellő Szedátot támogatja. Nálán sejti, hogy az anyja titkol valamit előle. Dzsávit készségesen elintézi Szedátnak a hitelt, aki nem is sejti, mire készül a bácsikája.

A műsor ismertetése: Nálán és Szedát számára nincs más menekülési lehetőség a szülői terror alól, mint a házasság. De míg Szedát csak egy kiskapunak látja, amin keresztül tovább folytathatja viszonyát a szeretőjével, egy férjes asszonnyal, addig Nálán naivan hisz abban, hogy a házasság a boldogság és a szabadság záloga. Hamarosan azonban mindketten kénytelenek ráébredni arra, hogy a közös jövőjük felett nincs irányításuk, és a két család minden eszközzel megpróbálja irányítani a sorsukat.

Évadok:

Stáblista:

Játszási időpontok

Hozzászólások

Szerinted?
trompika65 febr. 17. 11:25:56
Köszönöm Katinka. Ezek szerint nem olyan régi az eredeti, a film alapját képező történet. Valahol olvastam, hogy miért van ez a kínzás, de nem lövöm le, majd kiderül úgy is.
10/10
Katinka42 febr. 17. 11:15:35 10/10 Előzmény trompika65
A történet Gülseren Budayıcıoğlu pszichiáter klientúrájából való.
Gülseren asszony 77 éves, tehát nem régi eset.
Feride vénasszony viselkedésére később lesz magyarázat, megtudjuk miért kínozza Nalant. Ezek a kínzások nem fogják végigkísérni a sorozatot, de azért lesznek benne Feride részéről más jellegű döbbenetes dolgok.
trompika65 febr. 16. 19:35:19
Ha már elkezdtem nézni, nézem, de túl sok az - indokolatlan - erőszak a vénasszony részéről. Tudom, hogy igaz történet, és lehet, Törökországban ez divat volt - nem tudom, mikori az igaz történet pontos dátuma -, de inkább visszanézem, és tekerek. Amúgy tetszik, csak ne lenne ennyi kínzás benne, van aki bírja nézni, én sajnos nem.
10/10
Katinka42 febr. 16. 17:07:22 10/10 Előzmény meggymálna
Valóban nagyon jó sorozat.
Rafet azt akarja,hogy a gyerekei is dolgozzanak meg a javakért,legyenek értékesek. Csak sajnos a módszerei nem célra vezetőek. Ez leginkább Sedat esetében látszik. Muzaffer születése óta testileg deformált, vagyis púpos. Erről és a zárkóozottságáról később több szó fog esni. Egyébként ő a család jószelleme.
Nalan nem tudja, hogy Feride valóban e nagyanyja. Feride múltban történt tragédiája vezetett ahhoz,ahogy Nalant nevelte és még felnőttként is kezeli. Adil úr Nalan két tűz között van, számára is ott van a múlt és Feride, valamint Nalan. Ráadásul több Feride műveletről nem is tud.
Sedat az elhibázott neveltetést hurcolja. Pszichésen nála is vannak gondok. Egy jó ideje Cana a biztos pont számára, akitől nem tud és akar szabadulni.
10/10
meggymálna febr. 16. 05:08:26 10/10
Nezi valaki??
Nagyon jó sorozat, sok furcsaság van itt azért.
Pl. Rafet miért bánik a saját gyerekeivel ennyire smucigan, neha kegyetlenül??
A saját gyerekeinek nem ad se földet se jobb autót se mást.
Addig a menyét Nalant elhalmozza nagy értékű ajándékokkal, auto, földet irat a nevére stb.
Persze megszerette Nalant, hiszen szerény, jólelkű lány. De azért furcsa az egész.
Muso is furcsa milyen betegsége van??
hiszen értelmes, jól tud menni stb.... Ettől miért zárkózik el a világtól, miért nem jár emberek közé, dolgozni stb...
Gondolom Nalan nem tudja, higx Feride nem az anyja hanem a nagxanyja. És szörnyű ez a hidegseg, kimeletlenseg ahogy Nalannal viselkedik. Klinikai eset, Nalan apja meg gyenge mellette elturi, elneziFeride sok szemetseget
Sedat a leendő ferj olyan tutyi mutyi alaknak néz ki.... A szeretője könnyen befolyasolta eddig. Gondolom visszatér hozzá Sedat a házasság alatt.
Kíváncsi leszek hogy alakulnak majd a dolgok.


10/10
KneBarbi jan. 25. 20:22:50 10/10
Nagyon jó sorozat
10/10
Switcher777 jan. 23. 18:22:33 10/10
Kiváló sorozat.
10/10
Katinka42 jan. 23. 12:42:48 10/10
Minden tekintetben magas színvonalon feldolgozott megtörtént eset.
10/10
iklopénia jan. 22. 20:48:26 10/10
Ezt a sorozatot mindenkinek látni kell !!!!!!!..fényévekkel a világ előtt...megtörtént eset alapján...