Aranykalitka

Bakancslistához adom
12 éven aluliak számára a megtekintése nagykorú felügyelete mellett ajánlott II / 28. rész, 43 perc

Értékelés:

11 szavazatból
Szerinted?

Az aktuális rész ismertetője: A család megdöbbenésére Ráfet bejelenti, hogy ő marad a cég elnöke. Egyedül Muzo mer szembeszállni vele. Szedát dühében felkeresi Dzsávitot, hogy bosszúból eladja neki a saját részvényeit. Ráfet tűrhetetlennek tartja, amit Levent művelt, ezért arra kéri Szelent, hogy váljon el tőle. Az apjára haragudó Szelen azonban ehelyett drasztikus lépésre szánja el magát. Feride megparancsolja Nálánnak, hogy vállaljon gyermeket.

A műsor ismertetése: Nálán és Szedát számára nincs más menekülési lehetőség a szülői terror alól, mint a házasság. De míg Szedát csak egy kiskapunak látja, amin keresztül tovább folytathatja viszonyát a szeretőjével, egy férjes asszonnyal, addig Nálán naivan hisz abban, hogy a házasság a boldogság és a szabadság záloga. Hamarosan azonban mindketten kénytelenek ráébredni arra, hogy a közös jövőjük felett nincs irányításuk, és a két család minden eszközzel megpróbálja irányítani a sorsukat.

Évadok:

Stáblista:

Játszási időpontok

Hozzászólások

Szerinted?
trompika65 febr. 17. 11:25:56
Köszönöm Katinka. Ezek szerint nem olyan régi az eredeti, a film alapját képező történet. Valahol olvastam, hogy miért van ez a kínzás, de nem lövöm le, majd kiderül úgy is.
10/10
Katinka42 febr. 17. 11:15:35 10/10 Előzmény trompika65
A történet Gülseren Budayıcıoğlu pszichiáter klientúrájából való.
Gülseren asszony 77 éves, tehát nem régi eset.
Feride vénasszony viselkedésére később lesz magyarázat, megtudjuk miért kínozza Nalant. Ezek a kínzások nem fogják végigkísérni a sorozatot, de azért lesznek benne Feride részéről más jellegű döbbenetes dolgok.
trompika65 febr. 16. 19:35:19
Ha már elkezdtem nézni, nézem, de túl sok az - indokolatlan - erőszak a vénasszony részéről. Tudom, hogy igaz történet, és lehet, Törökországban ez divat volt - nem tudom, mikori az igaz történet pontos dátuma -, de inkább visszanézem, és tekerek. Amúgy tetszik, csak ne lenne ennyi kínzás benne, van aki bírja nézni, én sajnos nem.
10/10
Katinka42 febr. 16. 17:07:22 10/10 Előzmény meggymálna
Valóban nagyon jó sorozat.
Rafet azt akarja,hogy a gyerekei is dolgozzanak meg a javakért,legyenek értékesek. Csak sajnos a módszerei nem célra vezetőek. Ez leginkább Sedat esetében látszik. Muzaffer születése óta testileg deformált, vagyis púpos. Erről és a zárkóozottságáról később több szó fog esni. Egyébként ő a család jószelleme.
Nalan nem tudja, hogy Feride valóban e nagyanyja. Feride múltban történt tragédiája vezetett ahhoz,ahogy Nalant nevelte és még felnőttként is kezeli. Adil úr Nalan két tűz között van, számára is ott van a múlt és Feride, valamint Nalan. Ráadásul több Feride műveletről nem is tud.
Sedat az elhibázott neveltetést hurcolja. Pszichésen nála is vannak gondok. Egy jó ideje Cana a biztos pont számára, akitől nem tud és akar szabadulni.
10/10
meggymálna febr. 16. 05:08:26 10/10
Nezi valaki??
Nagyon jó sorozat, sok furcsaság van itt azért.
Pl. Rafet miért bánik a saját gyerekeivel ennyire smucigan, neha kegyetlenül??
A saját gyerekeinek nem ad se földet se jobb autót se mást.
Addig a menyét Nalant elhalmozza nagy értékű ajándékokkal, auto, földet irat a nevére stb.
Persze megszerette Nalant, hiszen szerény, jólelkű lány. De azért furcsa az egész.
Muso is furcsa milyen betegsége van??
hiszen értelmes, jól tud menni stb.... Ettől miért zárkózik el a világtól, miért nem jár emberek közé, dolgozni stb...
Gondolom Nalan nem tudja, higx Feride nem az anyja hanem a nagxanyja. És szörnyű ez a hidegseg, kimeletlenseg ahogy Nalannal viselkedik. Klinikai eset, Nalan apja meg gyenge mellette elturi, elneziFeride sok szemetseget
Sedat a leendő ferj olyan tutyi mutyi alaknak néz ki.... A szeretője könnyen befolyasolta eddig. Gondolom visszatér hozzá Sedat a házasság alatt.
Kíváncsi leszek hogy alakulnak majd a dolgok.


10/10
KneBarbi jan. 25. 20:22:50 10/10
Nagyon jó sorozat
10/10
Switcher777 jan. 23. 18:22:33 10/10
Kiváló sorozat.
10/10
Katinka42 jan. 23. 12:42:48 10/10
Minden tekintetben magas színvonalon feldolgozott megtörtént eset.
10/10
iklopénia jan. 22. 20:48:26 10/10
Ezt a sorozatot mindenkinek látni kell !!!!!!!..fényévekkel a világ előtt...megtörtént eset alapján...