Az utolsó betyár

Bakancslistához adom
magyar színházi felvétel, 110 perc, 2012

Értékelés:

11 szavazatból
Szerinted?

Jóska betyár nyakán a hurok,lelkében a kétkedés,a küzdelem jó és rossz között. Vajon beteljesedik - e a jóslat,ami a gyerekkorától a haláláig kíséri? Megváltoztathatja - e a szerelem az ember sorsát? Bocsánatot nyerhet- e a bűn? Lehet-e betyárból jó pandúr? Mennyit ér a barátság? Értelmet kaphat -e a halál? És érdemes - e újra élni az életet? Ezekre a kérdésekre kaphatunk választ Márkos Attila történetében, melynek zenéjét a harmóniák nagymestere,a Kormorán együttes zeneszerzője Szűts István álmodta meg. Az előadásban megelevenedik a tanyák valósága, a csárdák hangulata, a csikósok,és a betyárok lovas világa.. Ha önök is vágynak a mindennapokból egy "betyárvilágba" és szeretnének egy kis romantikát is, akkor tartsanak velünk, mert itt minden valódi!

Stáblista:

Hozzászólások

Szerinted?
10/10
molnarimre 2012 okt. 14. - 21:56:43 10/10
Szerintem jó volt, tetszett. Inkább ilyet kellene vetíteni és nézni mint a nyugati szappanoperákat vagy licensz szórakoztató mûsorokat.
1/10
lila akác 2012 okt. 14. - 21:03:58 1/10
Felnégyelni, kardélre hányni mindenkit akinek köze van hozzá. Szánalmas.
far vik 2012 okt. 14. - 17:28:03
borzalom
kritikus mûvész 2012 okt. 14. - 16:36:09
A magyar (zenés)színházi szakma(?)szégyene,h valaki mûvészi tehetség,és megfelelõ hangi adottság hiányában érvényesülni tudjon ezen a pályán - csupán a külsõ megjelenés és személyes ambíciói okán...(!)
Viszont igencsak tehetséges (ön)menedzser,ha így el tudja magát adni a hatásvadász produkcióival!
Kérem,ne nehezteljenek ezért a Lovas Színház alapítójára,Õ nem hibás ebben a kérdésben. Legalább ilyenünk is van már.
Csak így tovább.
Azért az mégis csak jó,hogy széles a paletta,és lehet(ilyet is)választani... Nemde?