Békekötés után

Bakancslistához adom
My Buddy
12 éven aluliak számára a megtekintése nagykorú felügyelete mellett ajánlott 66 perc, 1944

Értékelés:

4 szavazatból
Szerinted?

1944-ben Donnelly atya Washingtonba érkezik, mert meghallgatást kért a bizottságtól, melynek feladata, a háború lezárásnak reményében a békeidőre felkészíteni az országot. Egy ismerőse történetével szeretné felhívni a figyelmüket arra, hogy nem szabad cserben hagyni a harcoló férfiakat, akik hazatérvén nehezen tudnak beilleszkedni a mindennapokba. Az atya egy ismerőse, Eddie Ballinger az I. világháborúban szolgált katonaként. Amint kitört a béke, hiába próbált állást keresni és segítséget kérni, süket fülekre talált. Így, hogy édesanyját eltartsa és kedvesét feleségül tudja venni, rossz útra tért. Donnelly atya ezzel a példázattal szeretne hatni a bizottság lelkiismeretére. A filmet Székely István, a Hyppolit, a lakáj és számos magyar sikerfilm rendezője Amerikában készítette.

Stáblista:

Szereplők

Eddie Ballinger
Mary Ballinger

Alkotók

Hozzászólások

Szerinted?
4/10
olahmiki1959 2023 jún. 17. - 15:55:26 4/10
Sajnos, ezek a filmek azért nagyon gyengécskék...
A sorozatnak az alapötlete - Magyar rendezők Amerikában - önmagában jó.
De az eddig bemutatott filmektől nem voltam elájulva.
Ez a film sem volt valami nagy durranás. Közepes történet, felejthető színészi alakításokkal.
Nagy igazság, hogy attól még, hogy egy rendező magyar származású, egyáltalán nem biztos, hogy a filmje is jó - sajnos...:)
4/10.
4/10
olahmiki1959 2023 jún. 17. - 13:11:17 4/10
Egy nagyon picit ez a sztori nem hasonlít a Rambó-filmek első részére? Ott is az a történet, hogy a vietnami háborúból hazatérő katona nem tud beilleszkedni a társadalomba, és zűrös dolgokba keveredik.
Kíváncsi vagyok a filmre...:)