Betolakodók

Bakancslistához adom
Infested!
angol ismeretterjesztő filmsorozat, 180 perc, 2011

Értékelés:

1 szavazatból
Szerinted?

A hajmeresztő sorozat valóban megesett rémtörténeteket mutat be olyan otthonokról, ahol az egészséget és az ép elmét veszélyeztető teremtmények nyüzsögnek: rágcsálók vagy más kártevők lepték el őket. Elhatározva, hogy kisajátítják az Ön otthonát, ezek a betolakodók pusztán létszámukkal, folyamatos támadásaikkal, valamint a járvány- és fertőzésveszély rémével fenyegetnek, csatatérré teszik a lakásokat, esélyt sem adva emberi áldozataiknak, hogy elrejtőzhessenek előlük. Megrázó interjúk tárják fel mindazt a fájdalmat és szenvedést, amit a különféle borzasztó kártevőkkel - csótányokkal, patkányokkal, poloskákkal, skorpiókkal, hangyákkal, mosómedvékkel, egerekkel, kígyókkal és pókokkal - való együttélés jelent. Ha a kártevők egyszer megszállják az Ön otthonát, az már soha többé nem lesz a régi.

Évadok:

Stáblista:

Hozzászólások

Szerinted?
film.1983 2012 aug. 15. - 08:39:57
Az emberek is pont ugyanezt teszik az állatokkal csak sokkal kegyetlenebbül, az emberek elfoglalják vagy felégetik az állatok élõhelyeit, a kipusztulásukat okozva ezzel.
Az emberek ezerszer több fájdalmat és szenvedést okoztak az állatoknak!!! Pl az állatkísérletekkel, azzal hogy a csirkéket egész életükben bezárva tartják egy szûk ketrecben, vagy hogy egyesek kikötik a kutyájukat és nem adnak nekik enni-inni a nagy hõségben. Arról a kegyetlenségrõl nem is beszélve amikor a fókavadászok fókabébik fejére hatalmas bottal erõteljes ütést mérnek de ettõl az állat nem múlik ki azonnal hanem még percekig rángatózik és mikor szemmel láthatóan nagyon szenved akkor megnyúzza a vadász.