Bonin, az országút gyilkosa

Bakancslistához adom
Freeway Killer
18 éven aluliak számára nem ajánlott amerikai horror, 85 perc, 2010

Értékelés:

21 szavazatból
Szerinted?

Amikor 1979 májusában az első áldozatot megtalálták, senki sem sejtette, hogy egy borzalmas gyilkosságsorozat vette kezdetét. Az újságok az év végén már azt írták, hogy sorozatgyilkosról van szó. Később nevet is adtak neki: Az országút gyilkosa. A tettes, aki a kaliforniai országutakon cirkálva szemelte ki áldozatait, kedves, szimpatikus férfi volt. William Bonin könnyedén férkőzött a közelükbe, majd brutális kegyetlenséggel végzett velük. Egyetlen barátja, egyben bűntársa, Vernon Butts, az okkultizmusban járatos, munkanélküli szakács volt.

Stáblista:

Szereplők

William Bonin
Vernon Butts
St. John nyomozó
Ruth Slobo
Billy Pugh

Alkotók

Hozzászólások

Szerinted?
1/10
Isti1991 2019 máj. 07. - 06:35:29 1/10
1/10! Sajnos ez harmat gyenge, rém unalmas nulla. :(
Nem szeretek negatív véleménnyel lenni filmekről, de ez minősíthetetlenül unalmas, ritka mikor kikapcsolom a tv-t egy film közben, na itt megtörtént kb 22perc után!
3/10
Rahar 2012 dec. 05. - 22:27:32 3/10
Alapvetõen egy rendkívül egyszerû történetû és cselekményvezetésû film, melyet szerintem nem sikerült megfelelõen tálalni. A színészek jók voltak, hitelesen hozták a karaktereket. Egyszer talán jó volt megtekinteni, de még egyszer nem fogom, kicsit unalmasnak tartom.
7/10
King Diamond 2012 okt. 28. - 21:06:52 7/10
SPOILER IS LEHET!!!
Eredetileg nem ezt a filmet akartam megnézni, hanem az Országúti gyilkos (2007, Sean Bean) címût, de egyáltalán nem bántam meg, hogy végül ez lett belõle. Egy film elkezdése után már amúgy sem szeretem abbahagyni/félbeszakítani, akármilyen szar is az adott film, végignézem. De errõl itt most szó nincs. Igaz, egyáltalán nem horror szerintem, inkább egy jó thriller. A képeknél a harmadik kép az nem ebbõl a filmbõl van, el kéne tüntetni onnan. Nem mondják be az elején, hogy megtörtént eseményeken alapul a történet, de végig ez volt az érzésem, és így is van. Utánaolvastam ennek a William Boninnak. Nem semmi, amit elkövetett Vernon Butts-szal, illetve az egyéb segédkezõivel együtt, nem kevés áldozatot hagyva maga után. Meg is érdemelte a méreginjekció általi halált. Remek szereplõket választottak a karakterekhez, a fõszereplõ szerintem nagyon jó volt. Kicsit érzõdik az egész filmen a 'B' kategória, de engem egyáltalán nem zavart ez. Itt-ott szinte tapintani lehetett a feszültséget, izgalmas volt, amire a zene még inkább rájátszott. Egyszer mindenképp érdemes megnézni, azoknak mindenképp, akik szeretik a megtörtént eseményeken alapuló filmeket, vagy a sorozatgyilkosokkal foglalkozó cselekményeket.
7/10