Brighton 4

Bakancslistához adom
Brighton 4th
12 éven aluliak számára a megtekintése nagykorú felügyelete mellett ajánlott 97 perc, 2021

Értékelés:

2 szavazatból
Szerinted?

Kakhi, az egykori birkózó Tbilisziből New Yorkba utazik a fiához, Sosóhoz. Kiderül, hogy Soso nem orvostanhallgató, ahogy Kakhi hitte, hanem egy költöztetőcégnek dolgozik, hogy megadhassa a tartozását egy helyi gengszternek. Kakhi úgy dönt, segít a fián.

Stáblista:

Hozzászólások

Szerinted?
4/10
sexykex 2023 aug. 02. - 11:45:36 4/10
Ennél ritkábban nehéz lenne grúz filmet nézni, mint én tettem eddig, mégis meg fogom próbálni a jövőben. Legközelebb könnyebb lesz ellenállni a kísértésnek, mert most már van tapasztalatom. Ami nem túl jó!
Ezeknek az embereknek felesleges volt Amerikába utazniuk, otthon is tudtak volna hasonló körülmények között élni. És a szokásaik sem változtak: az egyik Tbilisziben játszotta el mindenét, a másik New Yorkban. De, akkor jött a fater. Azt hittem kemény lesz az öreg és szétcsapja az örmény kártyabarlangot és a koreai gengsztert, de nem. Hogy mit tett, azt persze jobb megnézni. Úgysem hinnék el, ha elmesélném.
10/10
tóthlászló 2023 júl. 27. - 07:54:13 10/10
Igen érdekes grúz film az USA-ba került honfitársak összetartásáról, tradicionális értékeik megtartásáról és megromlásáról az anyagias környezetben.