Egy házasság helyzete 2.

Bakancslistához adom
State of the Union 2
12 éven aluliak számára a megtekintése nagykorú felügyelete mellett ajánlott angol vígjátéksorozat, drámasorozat, 100 perc, 2021

Értékelés:

2 szavazatból
Szerinted?

A díjnyertes író-rendezőpáros, Nick Hornby és Stephen Frears 10 új rész erejéig boncolgatja tovább a kapcsolatok és az emberi tapasztalatok mibenlétét. Ebben az évadban a liberális Ellen (Patricia Clarkson) kirángatja hagyományos férjét, Scottot (Brendan Gleeson) a komfortzónájából, hogy egy hipszter connecticuti kávézóban beszélgessenek és igyanak egy kávét a házassági tanácsadásuk előtt. Ilyenkor nemcsak összeszedik gondolataikat, de többnyire vitába is bonyolódnak egymással, mindenről a kvékerizmustól a névmásokig. A civakodások közepette megvitatják a múltbéli sérelmeiket is, és lassan felsejlik, hogyan változtak emberként, és hogyan nézhet ki kapcsolatuk jövője egy változó világban.

Stáblista:

Hozzászólások

Szerinted?
8/10
itsme1 2023 máj. 16. - 08:58:45 8/10
A mostani páros talán még az első évadnál is jobb. A személyes konfliktus mellett futtat egy, napjainkat átszövő gender vonalat is, ami viccesen világít rá, mennyire mesterkélt, álprobléma is ez.