Fonogram 2011

Értékelés:

6 szavazatból
Szerinted?

Ma este kerül sor a Fonogram - Magyar Zenei Díj soron következő gálaestjére, ahol a hazai és a nemzetközi zenei élet kiválóságait fogja elismerni a közönség és a szakma, 2010-es teljesítményéért.

A rangos eseményt ezúttal is a Millenáris Teátrumban rendezik meg. A gála két konferansziéja Vágó Piros és Gundel Takács Gábor.

Az est során a legsikeresebbek között díjakat osztanak ki, amelyeket közismert személyiségek adnak át, többek között a Magyar Televízió intendánsa, Rákay Philip - az év világzenei albumáért, Szabó László, a Médiaszolgáltatás-támogató és Vagyonkezelő Alap kommunikációs igazgatója - az év hazai felfedezettjének, és Belénessy Csaba, a Magyar Távirati Iroda vezérigazgatója - az év hazai hard rock vagy heavy metal albumáért járó díjat. A műsorban fellépnek a zenei élet meghatározó egyéniségei, köztük természetesen jó néhány jelölt és korábbi díjazott is.

A színpadon élőben láthatók a hazai zenei élet különböző irányzatainak kiváló előadói: Varga Viktor, Mókus és a Harmonia Garden, az Ocho Macho, a Special Providence, a Compact Disco, Szalóki Ági, a Keresztes Ildikóval és Björn Lodinnal megerősített Hard zenekar, a Budapest Saxophone Quartet, Király Viktor, a Heaven Street 7 és Ákos.

Stáblista:

Hozzászólások

Szerinted?
Ezüstliliom 2011 márc. 02. - 22:55:40
Kímélj meg! Én sosem politizáltam. Sem itt, sem máshol. És nem kell egy zenei díjkiosztóba beleerõltetni a politikát. A politikai nézetek fejtegetésére milliónyi hely áll rendelkezésre. Legalább a port-ot hagynátok ki belõle!
Ezüstliliom 2011 márc. 02. - 22:14:03
Szerintem nem volt az. És értékelem benne, hogy annyit jótékonykodik, pl. most is.
Barbie24 2011 márc. 02. - 21:09:18
Na Mága Zoltán nagyon nagyképû...pff.
1/10
zs9302 2011 márc. 02. - 16:04:44 1/10
Na, ezt meg kell nézni!