Futár a világvégére

Bakancslistához adom
Dead End Express
amerikai reality-sorozat, 2015

Értékelés:

5 szavazatból
Szerinted?

Egy hegyi kunyhóban él, és elfogyott a szívgyógyszere? Az alaszkai tél elvágta a házát a külvilágtól, és ha nem kap élelmet, pár napon belül éhen hal? Pánikra semmi ok, a világvége futárai bárhova, bármilyen időjárási körülmények között rekordidő alatt eljutnak! A sorozatban ismerjen meg öt melegszívű kalandort, akik földön, levegőben és vízen akár az életük kockáztatása árán is a bajba jutottak segítségére sietnek!

Bár az USA a Föld egyik legjobban motorizált és urbanizált országa, még itt is akadnak olyanok, akik - szenvedélyből vagy munkájuk folytán - a civilizáció határain túl, a vadon közepén élik életüket. Ezek a torzonborz különcök a hosszú évtizedek során gyakorlatilag önellátóvá, mindentől függetlenné váltak, vannak azonban vészhelyzetek, amikor még az ő számukra is elkél a segítség. Ilyenkor kapnak főszerepet a világvége futárai, akik még a legvalószínűtlenebb helyekre, még a legnyaktörőbb utakon is célba juttatják az életmentő küldeményeket?

A sorozatban a montanai Flathead Erdőtől az idahói Hells Canyonig és a jéghideg alaszkai tundráig öt elkötelezett vadonpostás életébe kapunk bepillantást. A módszereik rendkívül különbözőek, egy dolog azonban közös bennük: számukra nem létezik olyan nehéz terep és olyan szoros kézbesítési határidő, melyet ne tudnának legyőzni, ill. tartani. Az epizódokban tartson hőseinkkel, és kövesse figyelemmel, hogy repülőgépen, motorcsónakon, lóháton és kutyaszánon időben célba érnek-e a rájuk bízott gyógyszerrel, élelemmel és építőanyaggal!

Évadok:

Stáblista:

Hozzászólások

Szerinted?