Inga Lindström: Családi nyaralás Sommerbyben

Bakancslistához adom
Inga Lindström - Familienfest in Sommerby
12 éven aluliak számára a megtekintése nagykorú felügyelete mellett ajánlott német romantikus dráma, 89 perc, 2019

Értékelés:

2 szavazatból
Szerinted?

A fényképész Milla lánya, Tilda éppen felébred a kómából. Úgy tűnik, nincs nagyobb baj, viszont a lány nem emlékszik a szülei, illetve a nagyszülei válására.

Millának fokozatosan kell visszatérnie a valóságba, azaz a jelenbe. Ezt elősegítendő a nagyszülők Nora és Johan újra együtt élnek, és Tilda volt barátja, Robbie is visszatér őhozzá. Mindenki megpróbálja a szerepét tökéletesen alakítani, de ekkor azonban felbukkan egy sármos orvos, Lasse az örökbefogadott néger fiával, Sibúval.

Lasse az új körzeti orvos, aki Johantól megvásárolta a családi házukat. Lasse az „Orvosok határok nélkül” önkéntes munkájából tért éppen vissza Afrikából, és ebben a csodálatos kisvárosban, Sommerbyben szeretné megnyitni az orvosi praxisát.

Az afrikai árva kisfiút, Sibut örökbe fogadta, hogy távol a törzsi háborúktól, éhínségtől nyugodt otthonban nőhessen fel. És hát a helyzet miatt Tilda családjának vissza kell költöznie a már eladott házukba, hogy folytassák Milla számára a színjátékot.

Lasse és Sibu kényszerhelyzetben kiköltöznek a már tulajdonukban lévő házból. Nem csak Lasse, hanem Astrid Robbie új jegyese, Tilda egykoron volt legjobb barátnője is sejti, itt valami sakkjátszma részesei lettek, és ez az oka annak is, hogy Tilda szeretné visszahódítani Robbie-t.

A végén már kezd Robbie Lasséra féltékenykedni, és elbizonytalanodva, felteszi magának a kérdést, vajon jó-e számára, hogy Astrid mellett döntött. Vagyis hamarosan teljes lesz a káosz…

Egyéb epizódok:

Stáblista:

Hozzászólások

Szerinted?