Izland - Jégszívek

Bakancslistához adom
Island - Herzen im Eis
12 éven aluliak számára a megtekintése nagykorú felügyelete mellett ajánlott német filmdráma, 90 perc, 2009

Értékelés:

19 szavazatból
Szerinted?

Eva König építész, fiával, a 28 éves geológushallgatóval Izlandra utazik. A gleccseren valami rendkívüli történik - Eva meg van győződve róla, hogy a szánt volt férje, Robert irányítja, aki 28 éve eltűnt, nem tudva, hogy Eva terhes. Peter viszont beleszeret a vonzó idegenvezetőbe, Karenbe.

Stáblista:

Szereplők

Eva König
Robert Sörensen
Margret Jonsdottir
Kristjan Olafsson
Karen Robertsdottir
Peter König
Ludvik Kristjansson

Alkotók

Hozzászólások

Szerinted?
8/10
Pünkösdi Kató 2019 aug. 24. - 14:21:54 8/10
A dráma kifejezés enyhe túlzás, azért dráma nem volt benne, happy enddel végződött a film. Könnyű nyári-téli estés film, remek környezettel, helyzetekkel. Tetszett, hogy nem lett brazil szappanopera feelingem, csavartak egyet a történeten, kettőt. Hát igen, közelről látni az érintetlen természetet, ijesztő, de egyben szemet gyönyörködtető.
Jó volt látni az ismert német színészeket, tetszett a történet vezetése. A szinkron nem tetszett, erről a német film nem tehet. Eva férjének a hangja egy 90 éveshez jobban illett volna... Néha a szinkronhangnak lehetne esze, ha már a szinkronrendezőnek nincs...
7/10
sadrok 2018 nov. 04. - 13:50:39 7/10
Egynek elmegy... nézhető történet. Bár vannak gondok ezekkel a naponta vetített német filmekkel, vagy a színészi játékkal, vagy valamelyik szinkronnal, vagy rossz rendezéssel... és annyi van már belőlük, mint égen a csillag :-)