Kajillionaire

Bakancslistához adom
12 éven aluliak számára a megtekintése nagykorú felügyelete mellett ajánlott amerikai krimi vígjáték, filmdráma, 104 perc, 2020

Értékelés:

6 szavazatból
Szerinted?

Stáblista:

Hozzászólások

Szerinted?
6/10
InteriorLulu 2023 dec. 28. - 22:06:46 6/10
Semennyire nem vígjáték, hanem ha valami, akkor inkább dráma, de a nem szokványos fajtából. Mert a cselekménynek nincs egy határozott íve, mert elég sok benne az abszurdba hajlás, és sajnos nem is jó a ritmusa. Ahogy az alattam író utal rá, próbára teszi a néző türelmét, ám ettől még szerintem élvezhető film, hisz mégiscsak van egy nagyjából épkézláb sztorija, és könnyen dekódolható, hogy miről is szól (alapvetően a szeretetről, a bizalomról, illetve azok hiányáról).
Tipikusan az a fajta film egyébként, amelyik szinte nézhetetlen lenne, ha a pár főbb szereplő - közülük is persze főképp a fő karakter - nem alakítana maximálisan hitelesen. Márpedig itt ebben nincs hiba, és Wood egyenesen szenzációsan hozza a családja diszfunkcionalitásától és a szülői szeretethiánytól nagymértékben sérült lányt, aki előtt ennek ellenére is mindvégig ott a kiút, a normálissá válás potenciális lehetősége.
3/10
Ahoj poplacsek 2023 dec. 21. - 23:27:15 3/10
fél óra után passzoltam