Katie Fforde: Az őrült családom

Bakancslistához adom
Katie Fforde: Meine verrückte Familie
12 éven aluliak számára a megtekintése nagykorú felügyelete mellett ajánlott német romantikus film, 89 perc, 2017

Értékelés:

10 szavazatból
Szerinted?

Stella Sheridan ügyvédként dolgozik, és lehetősége nyílik egy komolyabb üggyel foglalkozni, ami karrierjében nagy kihívást jelent. Eközben váratlanul betoppan édesanyja, Barbara, és fenekestül felforgatja addigi életüket párjával, Josh-sal. Stella szülei házasságának válsága miatt az anya hosszútávon készül berendezkedni lánya otthonába, amit a pár egyre nehezebben tolerál. Barbara meglátogat egy jósnőt, aki furcsa jövőképet vázol számukra.

Egyéb epizódok:

Stáblista:

Hozzászólások

Szerinted?
5/10
grosz_i 2021 jan. 23. - 10:00:12 5/10

Fforde - Az őrült családom (2017) - 32. epizód

Stella Sheridan ügyvéd reméli, egy jelentős perrel majd csak sikerül a karrierjét felfele ívelő szakaszba lendíteni. Közben anyja ledöbbenti, ugyanis 40 év házasság után el kívánja hagyni Stella apját, Stanleyt.

Az anyja, Barbara látogatása azonban Stella magánéletében is bonyodalmakat okoz. Josh, aki megkérte ugyan a kezét, de háborog, hogy Barbara, ahogy boldogtalannak érzi magát, nem csak vigasztalást vár el, hanem egyszerűen odabújik a hálószobában Stella mellé, az ágyba is A vidéki ügyvédnő, Stella Sheridan számtalan bálon zsonglőrködik, és egy tehetségkutató casting során megszédül.

A nagy tekintélyű szenátorasszony, Maureen Holmes gyermek-elhelyezési pere teljes erőbedobást vár el tőle. Ugyanis annak ellenére, hogy Stella jogot elit-egyetemen tanult, nem sikerült rangos ügyvédi közösségbe kerülnie, csupán Amerika keleti partjain él, és szószerint gumicsizmában tehéntrágyában gázolva végzi az otthoni teendőit. Az ügyfelei portfólióján csökönyös farmerek szerepelnek, az esetei pedig traktorkárokról, tenyészbika-spermium minőségi kifogásairól szólnak.

A helyi politikusnő, Maureen Holmes jelentős sajtóvisszhangot kiváltó megbízása, úgy tűnik, végre meghozza a fordulatot, a várva-várt esélyt. Magánélete is túl megterhelő. Josh szeretné - miután Stella a házassági ajánlatára igent mondott -, azonnal kezdjen hozzá az esküvő megszervezésébe. Stellát most azonban sok más dolog köti le, erre már az idejéből nem futja.

Teljesen lefoglalja a kétségbeesett, tanácstalan anyja, Barbara, aki nem tudja feldolgozni, hogy a férje, Stanley a fiatal fitnesz-edző, Jazzy miatt őt elhagyta. Egyébként a nő, Stella osztálytársa volt a középiskolában. Barbara azzal fenyegeti a lányát, hogy a jövőbeli terveit keresztülhúzza. Kikergeti Josht, Stella vőlegényét is a közös hálószobájukból, sőt viszonyba bonyolódik egy jósnő, Rita befolyása révén a felperes ügyvéddel, Richard Duncannel. Amikor pedig már úgy tűnik, az ügyvédnő élete egyenesbe jött, megérkezik New Yorkból Stella lánytestvére, a hebrencs Maddie, hogy bölcs tippeket adjon, a szülő-gyermek kibékülésre. Végül Barbara bekvártélyozza magát Richard Duncanhez, így átmenetileg Stella ágyában a másik hely szabad…
Josh már rég menekülni akart ebből a helyzetből. Stella szobájában pedig Maddie helyezkedett el kényelmesen. Nem maradnak a nővérek sokáig egyedül… Mert váratlanul ott áll Stanley, a bűnbánó apjuk az ajtajuk előtt.