Kreuzfahrt ins Glück: Hochzeitsreise in die Türkei

Bakancslistához adom
drámasorozat, 2015

Értékelés:

1 szavazatból
Szerinted?

Stáblista:

Hozzászólások

Szerinted?
9/10
grosz_i máj. 08. 11:32:31 9/10
Stáblista:

Jessica Boehrs - Andrea Herbst
Marcus Grüsser - Stefan Herbst
Sascha Hehn - Victor Burger kapitány
Heide Keller - Beatrice von Ledebur
Nick Wilder Dr. Sander hajóorvos
Marie Rönnebeck . Heidi
Claudia Mehnert - Simone Burkhardt
Timur Işık - Mesut Günes
Nursel Köse - Leyla Günes
Florian Fitz - Dirk Stauber
Sarah Ulrich - Judith Hartmann-Müller
Jan Hartmann - Markus Müller
Rüdiger Joswig - Ralf Hartmann

Rendezte: Hans-Jürgen Tögel

9/10
grosz_i máj. 08. 11:19:55 9/10

Mézeshetek - Nászút Törökországban 21. epizód (2015)

Annak ellenére, hogy elváltak és azt állítják, hogy már nem éreznek semmit egymás iránt, az esküvőszervezők, Andrea és Stefan Herbst váratlanul az ágyban kötöttek ki legutóbbi útjukon. Úgy döntenek, hogy gyorsan elfelejtik ezt az egész esetet. Főleg, hogy Stefant ismét elkíséri új barátnője, Heidi a törökországi útra. Andrea nem akar Stefan boldogságának útjába állni, és felajánlja volt férjének, más munka, egy új karrier lehetőség után néz. Az esküvőszervezőknek ugyanis nem csupán a magánéletükben kell fontos döntéseket hozniuk, az esküvőszervezői munka teljes elkötelezettségüket kíván.

Simone ügyvédnő feleségül megy a nála tíz évvel fiatalabb kollégájához, Mesuhoz. A férfi török anyja, Leyla határozottan ellenzi ezt a házasságot: egyrészt túl öregnek, másrészt túl németnek tartja a leendőmenyét. Leyla szinte egész életét Németországban töltötte, és jobban otthon érzi magát Kölnben, mint Törökországban, de inkább azt szeretné, ha egyetlen fia felesége vele egyidős török nő lenne. Ám ekkor Leyla beleszeret Simone vőfélyébe és az ügyvédi iroda régi partnerébe, Dirkbe, aki sokkal fiatalabb nála. Dirk is nagyon lenyűgözi Leylát, és megpróbálja elhitetni vele, hogy a kor nem játszik szerepet egy kapcsolatban.

Judith és Markus együtt töltik nászútjukat a menyasszony édesapjával, Ralffal, az ismert térdsebésszel. Az utazás után a fiatal párnak komoly műtéten kell átesnie: Markus vesét adományoz Juditnak, aki évek óta dialízises beteg. Judith nem tudja, hogy az apja „kiválasztotta” Markust, és kihasználta anyagi helyzetét, hogy megmentse lánya életét. Amikor Judith véletlenül tudomást szerez erről a „megállapodásról”, egy világ omlik össze benne.