Légy férfi!

Bakancslistához adom
Man Up
szórakoztató műsor

Még nincs szavazat!

Légy te az első!

A nők évtizedekig foggal és manikűrözött körömmel harcoltak az egyenlőségért és a függetlenségért. De vajon milyen hatással volt mindez a XXI. századi férfiaira?

Rengeteg férfi addig marad a szülői házban, amíg csak lehetséges, bátortalanok és fogalmuk sincs, hogy mit is akar egy nő valójában. Sorozatunk nekik akar segíteni. A 30 éves szüzektől kezdve, a videójátékokon lógó kockákon és a mama kedvencein át a Star Trek fanatikusokig mutatja be a műsor azt, ahogy a legreménytelenebb brit hapsikból fantasztikus pasikat faragnak.

Minden epizód egy szomorú, szerencsétlen srác életre szóló utazása a benne élő hős felfedezésére. Műsorvezetőnk, Olivia Lee minden reménykedőt kézen fog, és megpróbálja feltárni a bennük rejlő kiaknázatlan lehetőségeket, miközben az ismeretlenbe taszítja őket. Lehet, hogy egy csoport gyönyörű és szexis nővel kell beszélgetésbe elegyednie vagy egy tesztoszterontól fűtött, férfias kihívásban kell helytállnia.

Mindez persze elsőre nagyon ijesztő, de emberünk pont így tehet szert arra a magabiztosságra, amely mindeddig hiányzott belőle. Pszichológusunk, Anjula Mutanda és kiváló stylistünk, Gemma Sheppard segítségével a MAN UP darabokra szedi a srácokat, hogy aztán újjáalkothassa őt. A hét végén Olivia még egy utolsó meglepetést tartogat minden egyes résztvevőnek mielőtt útjára bocsátaná őket a fényes jövő felé: egy randit!

A jelöltek között találkozhatunk egy gazdálkodóval, aki szívesebben tölti az idejét a szántóföldön, mint zsúfolt bárokban, egy tudóssal, aki azon próbálja túltenni magát, hogy élete szerelme elhagyta, és egy mérnökkel, aki családja akarata ellen lázad, és nem akar belemenni egy előre elrendezett házasságba.

Megható, humoros és szívet melengető utazásra invitáljuk a nézőt. Vajon felnőnek-e a srácok a feladathoz és képesek lesznek igazi férfivá válni?

Évadok:

Stáblista:

Hozzászólások

Szerinted?
adamnagysweetmovie 2015 márc. 26. - 09:28:41