Menekülés a mezőről

Bakancslistához adom
Escape The Field
18 éven aluliak számára nem ajánlott amerikai thriller, 2021

Értékelés:

20 szavazatból
Szerinted?

Stáblista:

Játszási időpontok

Hozzászólások

Szerinted?
3/10
cinemad 2023 jún. 16. - 12:12:03 3/10
Borzasztóan amatőr az egész. Az alapsztori kelt némi érdeklődést, de már sok más filmben láttuk ugyanezt. Emberek felébrednek valahol, nem tudják miért vannak ott, egymásra találnak, mindenki bizalmatlan mindenkivel és próbálnak túlélni. Mindez szabadulószobás feladványokkal kiegészítve. Idáig, amellett, hogy szégyen, hogy csak más filmekből sikerült lopni még lehetne akár korrekt is. De borzasztóan gagyi. Nagyon rossz színészek, olyan értelmetlen párbeszédek, hogy hallgatni is kínos. Teljesen logikátlan viselkedés az összes szereplő részéről. Senkinek nem jut például eszébe, hogy felmásszanak egy kerítésre, vagy egymás nyakába üljenek, hogy kilássanak a kukorica felett, merre kéne elindulni... Senkinek nem jut eszébe, hogy elkezdjenek beszélgetni, ki-kicsoda, hogy kerülhettek ide, mi lehet a közös bennük, miért vannak itt, vagy bármi ami hasonló helyzetben minimális intelligenciával rendelkező élőlényeknek triviális lenne. Helyette össze vissza bolyonganak, amint történik valami hatan hatfelé futnak, hogy még véletlen se találják meg egymást. Egyedül elmennek bolyongani, négyen négy különböző irányba mennek wc-zni, szokásos váljunk szét az olyan szituációkban, ahol el nem kéne mozdulnia senkinek a többiek mellől. Siralmas. Aztán ha megszólal bárki, az meg olyan büntetés a nézőnek, hogy csak na. Azt nem értem, hogy kaphatnak emberek pénzt ilyenek elkészítésére, vagy miután elkészítették ülnek büszkén a bemutatón és azt gondolják, hogy hú, de jót csináltunk? Az a gond a streaming szolgáltatókkal, hogy a tartalom mennyisége az egyedüli szempont, és mivel nem kerül szinte semmibe a terjesztés, elképesztő mennyiségű bóvli készül ezekre (régebben legalább a videókazetta gyártásának, szállításának, stb. költsége volt, ami korlátot szabott ezeknek valamennyire). Nem nézhetetlen tényleg, végig lehet küzdeni, de bűn rossz.
3/10
nefefe 2023 máj. 11. - 17:11:24 3/10
Hát, mit mondjak… Ha azt mondom se füle, se farka nem volt ennek a filmnek, akkor talán nem is túlzok. --- Spoiler --- A koncepció, hogy embereket rabolnak el, és visznek egy álcázott kukoricaföldre, amiről kiderül, hogy valamiféle kísérleti labor – abszurd. Ki tehet meg ilyet, hogy elrabol embereket büntetlenül, vegzálja és öldösi őket? És ezeket az embereket nem keresi senki? Újra csak – abszurd. A film semmit nem magyaráz meg, ki tette mindezt és milyen célból. A technikai részleteire nem is térnék ki, és arra sem, hogy egy doktornő, aki valószínűleg a városon kívül sem nagyon volt, milyen remekül tájékozódik sötétben, egy óriási kukoricatáblában, oda-vissza jön-megy, mindent kitalál és megtalál, és mindent megold… Hihetetlen. És a végén a három alaknak miért kellett egy világháborús gázmaszkra emlékeztető fejdísz? A többi embernek sem kellett hasonló… A legvégéről sem szól semmi, mi lesz a nővel? Visszaviszik az életébe és elfelejti az egészet? És a sebeit mivel magyarázzák? Befejezetlen és minden magyarázat nélküli. Szóval ez egy nagyon gagyi film, egy amatőr rendező amatőr műve, egyszer meg lehet nézni, de ha nem teszed, akkor sem veszítesz semmit…
10/10
zimike 2023 ápr. 23. - 22:27:31 10/10
Szerintem azért valami kis értéke van a filmnek ...és mondanivalőja is ...
úgy hogy NÉZHETŐ ez a film !
1/10
madn11 2023 ápr. 05. - 21:37:37 1/10 Előzmény Brother Wolf
A kocka is elég szar volt, na de ez, ez mérföldekkel alulmúlta még azt is.
1/10
madn11 2023 ápr. 05. - 21:35:21 1/10
Senkinek sem ajánlom, de komolyan. Annyira szar és se füle se farka sztori, na és a szinészi alakítás, na az egyszerűen röhejes. Ettől még bármelyik random szappanopera is jobb, nem is értem, hogy kapott 4,5-ös értékelést, ki volt az a marha, aki erre ennyit adott?!
3/10
Brother Wolf 2023 márc. 04. - 18:00:41 3/10
Pofátlan koppintás. Kocka a kukoricásban:)
De cserébe legalább szar.