Merkuri űrprogram

Bakancslistához adom
Rocket's Red Glare
amerikai családi film, 90 perc, 2000

Értékelés:

12 szavazatból
Szerinted?

A NASA egyik űrprogramjának sikere és egyben a küldetésben résztvevők élete veszélyben forog, amikor az Endeavour nevű siklójuk az űrpályán keringve hirtelen meghibásodik, s a legénység képtelen vele visszatérni a Földre: egyéb űrjármű és más menekülési útvonal hiányában a következmény végzetes lehet.
Ekkor merül fel a NASA-ból kiközösített ex-űrhajós, Gus Baker neve, aki jelenleg egy repüléstani múzeum kurátoraként dolgozik, s a minap egészen véletlenül egy ritka Merkuri Rakétát vásárolt, hogy unokájával, Todd-dal közösen visszaállítsák eredeti működőképes állapotába. Pár napon belül az FBI tudomást szerez a Merkuriról, majd a NASA Vandenbergh Légierőbázisának fifikás vezetősége fülébe is eljut a hír a készülődő rakétáról: azonnal lefoglalják, hogy az űrben rekedt legénységet megmentsék.
A mentőakcióba azonban be kell vonni a két férfit, Gus-t és Todd-ot is, hiszen csak ők értenek a Merkuri rakéta irányításához...
A feszültség a tetőfokára hág az újra preparált rakéta kilövésekor, az egész világ aggódva figyeli, amikor többek élete egy, a NASA berkeiből kitaszított férfi kezében van.

Stáblista:

Szereplők

Gus Baker
Meg Baker
Todd Baker
Sarah Miller
Wyatt Claybourne

Alkotók

Hozzászólások

Szerinted?
Kyruskaaa 2009 aug. 24. - 10:22:46
Jó ez a film.Csak az a baj,hogy most már a srác,aki játza Todd-ot olyan ronda,hogy......
k11zoltan 2009 aug. 20. - 12:58:55
Hát az ismertetõ alapján még érdekesnek is gondolnám, de hogy mekkora hülyeség...
rendekpetra 2009 júl. 04. - 22:40:42
Szerintem csúcs volt ez a film, kár hogy nen lehet megvenni DVD-n