Nyílt lapokkal

Bakancslistához adom
12 éven aluliak számára a megtekintése nagykorú felügyelete mellett ajánlott 63 perc, 2023

Értékelés:

5 szavazatból
Szerinted?

Az Örkény Színház és a WMN közös műsora egy rendhagyó kártyaparti, ahol nyílt lapokkal játszunk _ az olvasókkal, nézőkkel együtt! A műsor előtt ugyanis tőlük gyűjtöttük össze azokat a kérdéseket, amiket ők szerettek volna feltenni az Örkény Színház művészeinek! Epizódonként négy színész ült le kártyázni, az asztal közepén pedig ott a lefordított pakli, a nézők kérdéseivel. A játékosok egymás után húznak lapot, a rajta szereplő kérdéssel akkor találkoznak először _ és válaszolniuk kell. A kérdés elősorban annak szól, aki húzza, de ha az asztaltársaság többi tagjának is van mondanivalója a témáról, akkor természetesen ők is becsatlakozhatnak a válaszba, épp, mint egy kötetlen kártyaasztali beszélgetésben.

Évadok:

Játszási időpontok

Hozzászólások

Szerinted?
nemzolta ápr. 28. 09:42:32
Nagyon érdekes,szórakoztató műsor,csak az időpont nem jó. Örülnék az évadok ismétlé- sének egy korábbi (délutáni) időpontban.
osbehemot 2023 ápr. 15. - 23:25:49
Érdemes nézni ezt a műsort aki már unja a kereskedelmi tévék sablonarcait. Itt valódi embereket láthatunk, csinnadratta nélkül. Színművészeket, akik érdekes személyiségek, érdekes dolgokról beszélnek. Ez a fajta kulturális jelleg a mai tévézésből sajnos már teljesen kiveszett.