Pétervári banditák 8.

Bakancslistához adom
Bangyitszkij Petyerburg
16 éven aluliak számára nem ajánlott orosz tévéfilmsorozat, 2006

Értékelés:

7 szavazatból
Szerinted?

Évadok:

Stáblista:

Hozzászólások

Szerinted?
htibi58 2008 szept. 10. - 19:33:34 Előzmény susmuruss
Teljesen nem maradtál le róla, mert a Duna II.-n még most is a 8. sorozatot ismétlik. Szept. 25-én pedig a Duna TV-n elkezdik ismételni a Drót elsõ sorozatát, ami egy "hasonló jellegû" amerikai sorozat, hátha azzal elégedettebb leszel.
10/10
morzsacska 2008 szept. 08. - 15:33:59 10/10 Előzmény susmuruss
Részemrõl minden alpári megjegyzésed megbocsátva. Becsülöm, ha valaki magába tud nézni.
susmuruss 2008 szept. 05. - 13:50:25
Elnezest kerek mindenkitol akinek tetszik a film es beletiportam a lelkivilagukba.Oszinten.
Azert meg annyit hogy sajnos mashol neztem a filmet.Ha itthon lettem volna akkor tutira felveszem az egeszet es fel a youtube ra, es belinkeletem volna ide, majd megkerdeztem volna hogy a rendezo ezzel a jelenettel mit akart mondani.Vagy lehet hogy csak idohuzasnak szanta amit megtalalunk mas, szinvonalasabb sorozatban is, de nevetseges volt szamomra es masok szamara is.Amig nem huztatok le engem addig ugy gondoltam hogy megnezem a szept 2 an lejatszott reszt is hogy nevessek megint, de kesobb ugy gondoltam hogy megporobalom komolyan vegignezni egyedul.Meg emlekeztetot is csinaltam a telefonomba hogy el ne felejtsem.A szandek tehat megvolt, sajnos lemaradtam rola.
nem tudom hogy ismetlik e vagy sem de megneznem.

annyit koszonok mindazoknak akik annak ellenere hogy nagyon rondan es alpari mondon fikaztam a filmet, annak ellenere sikerult kulturaltan reflektalniuk az altalam irottakra.
kivetel ezalol bekapanni aki ugyanannyira kozonseges volt mint en:D
10/10
morzsacska 2008 aug. 26. - 18:42:59 10/10
Susmuruss!

Nem csodálom, hogy "elnémítva" nem tetszett a sorozat. Tudod, nem minden film kínálja tálcán a megoldást képekben. Néha hallani is kell - meg gondolkodni.

Szerencsére, ez pont olyan sorozat. (Bár, adhatnák korábban is. :) )
10/10
békapanni 2008 aug. 25. - 01:30:53 10/10 Előzmény susmuruss
SUSMURUS!Az olyan emberektõl ilyen a világ, amilyen te vagy.Ha egy síkban lász mindent,az a te bajod.Nem a miénk.Vannak olyanok akiket érdekel a film,és azok megnézik.Neked nem kell.
htibi58 2008 aug. 21. - 20:11:38 Előzmény susmuruss
Érdekes a filmnézési technikád. Ezzel az elnémításos módszerrel melyik film az, amire azt mondanád, hogy jó? Az olyan filmek, ahol a "cselekmény" csak robbantásokból és lövöldözésbõl áll, lehet, hogy nézhetõek hang nélkül is, ennél viszont a szöveg is fontos. Ha némelyik jelenet nem is sikerült túl jól, a sztorija jól meg van írva, még ha nem is ez a véleményed.
susmuruss 2008 aug. 21. - 09:48:47
emberek.Bevallom hogy ugy neztem hogy le volt nemitva a tv.Lehet hogy amugy jo a story es lehet hogy tenyleg megismerem az oroszok eletet egy kicsit kozelebbrol.De az az igazsag hogy egy filmet meg lehet csinalni jol is hogy hitelesebb legyen a sroty,Ennyi erovel rajzfilmet is lehet belole csinalni ha nem a szineszi alakitas teszi elvezhetove.Nem vagyok annyira oda az amcsi filmekert sot ott is vannak olyanok ahol a szinvonal a beka segge alatt van, de ne mondd azt hogy ez egy jo film mert nem az.Ha ennyire erdekel a story akkor olvasd el a tartalmat itt es fekudj le aludni.De az hogy te kepes vagy fenn maradni azert hogy ezt a szart megnezd hat most oszinten nem vagy normalis.Nem lehet ezt a filmet rohoges nelkul vegignezni.emberek.Atyaeg.Nem baj kellenek ilyen emberek is a foldon mint ti mert kulonben tul egysiku lenne az eletunk.
10/10
békapanni 2008 aug. 20. - 17:16:24 10/10 Előzmény susmuruss
TE GYÖKÉR!!!!Ha nem tetszik -ne nézd meg.
kuger 2008 aug. 20. - 08:48:59
Az a helyzet, hogy ha egy kicsit is nyitott a szemed, akkor ez által a film által megértheted azt, hogy mitörténik most jelenleg is az oroszoknál. Például:(Hodorovszki, Anna Politkovszkaja,Alekszandr Litvinyenko,.......stb.
Szerintem ez a film nagyon jól bemutatja, hogy miért nem lessz soha sem normális demokrácia a ruszkiknál. Lehet, hogy megszoktad a hollywoodi filmek stílusát, hõseit és itt nem õket látod, de inkább vonatkoztass el a modern akciófilmektõl.
Különben ha nem bírod ezt a filmet, akkor ne nézd és ha nem nézed, akkor nem fogsz hülyeséget írni arról amit nem értesz, vagy nem akarsz érteni.
susmuruss 2008 aug. 20. - 01:22:48
azt a ku.., ez mekkkkkkora egy szar te joooojeg.Hat en becsukatnam elmegyogyintezetbe aki ezt nezi.Ki a f,, nezi de most komolyan.Emberek a 21. szazadban ilyen filmet adni, meg a duna tv nek is szegyen.Ti ketten akik nezitek valami monitorfeju antiszocials idiotak lehettek.Kepesek vagytok fennmaradni ezert a tragyaert?Tobbet rohogtem a filmen mint a csupaszpisztolyon de csak mert azek komolyan is gondoljak a storyt.Szanalmas.Uramisten.Nem hiszem el hogy ezt ezen a bolygon keszitettek. A szineszeket elmegyogyintezetbol szalasztottak az tutibiztos.
Jarjatok emberek koze ti ketten.
Atyaeg.
htibi58 2008 júl. 24. - 19:01:44
Mások szerint is jó a sorozat, csak nem itt írtak róla, hanem egy indexes fórumon. Örvendetes, hogy a folytatásokat is leadják végre. Az már nem annyira, hogy a hülyeség ragályos lehet, mert eddig inkább csak kereskedelmi TV-knél volt szokás, hogy minél több logó vírítson a képernyõn. Most már a Duna TV is csatlakozott a csekély értelmûekhez, mert a jobb felsõ sarokban volt a Duna TV logó, a bal alsóban az ORTT korhatár logója, a bal felsõben pedig a Szõke Duna logo. Semmi bajom Szõke kapitány mûsorával, de nem amiatt fogom megnézni, mert a film alatt végig ott virított a logója.
ondok 2008 júl. 22. - 23:58:00
Úgy látszik nem divatos ez a sorozat,hogy senki nem írt még róla ,pedig szerintem nem rossz ,sõt jobb mint némelyik amerikai limonádé.Egy kicsit a sorrendiséggel van problémám,mert bár néhány részt nem láttam ,de mintha össze vissza vetítenék ,n+1-szer volt pl Antibiotikum bukása,aztán meg idõben jóval korábbi részek jöttek.,de minden rész leköti az embert.Az orosz filmek között vannak igen jó darabok,lehet ,hogy jobban megválogatják õket mint a hollywodi tömegtermékeket.