Siren

Bakancslistához adom
18 éven aluliak számára nem ajánlott 82 perc, 2016

Értékelés:

6 szavazatból
Szerinted?

Jonah, a négy elválaszthatatlan barát közül egyike, aki megnősül. Természetesen fiú estet szerveznek a haverok, de nem mindegy hol tartják meg. Ezért egy spéci hely kell. Miután megunnak egy bárt egy ismeretlen pasi rábeszéli őket, hogy kövessék egy tényleg különleges bulira az erdő sűrűjébe. Ez ám a meglepetés, csak csajok a bárban és egy spéci lány akit csak egy elzárt helységben, ablakon át láthatnak. Mit sem sejtenek, hogy ez a csaj milyen borzalmat tartogat részükre.

Stáblista:

Hozzászólások

Szerinted?
7/10
nefefe febr. 21. 17:49:31 7/10
Nem volt ez olyan rossz. Az elején a szokásos legénybúcsúsan indult a film, ami később átment egy misztikus horrorba. Ha azt vesszük, hogy nagyon sok horrorfilm és misztikus film létezik a piacon, és ha ezeket összegyúrjuk valami hasonlót tudunk elképzelni. Szerintem egész jó volt a képi világa, noha szinte az egész film sötétben játszódik. De ezt nem lehet felróni, mivel ilyen a jellege. A szereplők is egész jók voltak. A története is érthető volt, nem volt elképzelhetetlen – persze ahhoz képest, hogy ez egy misztikus horror. Szóval én nem tartom rossz filmnek. Egyszer mindenképpen meg lehet nézni.
2/10
olahmiki1959 jan. 15. 16:35:43 2/10
Sok filmhez hasonlóan, jól, izgalmasan indult, aztán fokozatosan átment egy elképesztő baromságba, úgyhogy végül nem néztem meg.
Szeretem a jó horrorfilmeket - sajnos, nincs belőlük sok -, de amikor megjelennek bennük a szárnyas démonok, akkor szoktam megálljt parancsolni magamnak is, és a filmnek is.
Most is ez történt.
Arról nem is beszélve, hogy amikor egy film háromnegyed része gyakorlatilag teljes sötétségben jétszódik, azzal nem szeretem sem az agyamat, sem a szememet fárasztani.
2/10
2/10
olahmiki1959 jan. 14. 19:48:41 2/10 Előzmény Nótárius
Értem... De azért köszi a választ!
Üdv!
Nótárius jan. 14. 19:06:57 Előzmény olahmiki1959
Szia!
Köszönöm a kérdés bizalmát!
Nem, nem láttam. Például azért, mert én soha nem nézek horrort. ;)
Az itteni ismertetője némileg felkeltette az érdeklődésemet, ezért átnéztem az IMDb-re és csak ott derült ki a műfaja.
Üdv!
2/10
olahmiki1959 jan. 14. 06:39:47 2/10 Előzmény Nótárius
Szia!
Te láttad? És, ha igen, hogy tetszett? Meg lehet nézni?
Üdv!
Nótárius 2023 nov. 15. - 14:56:58
Az IMDb szerint horror, misztikus thriller!

"A leendő vőlegény, Jonah és vőfélyei nagy izgalommal készülnek a házasságkötésre, és elmennek egy hatalmas legénybúcsút tartani. A négy barát egy távoli kastélyban köt ki, ahol egy privát földalatti sztriptízklub található a válogatott, extrém ízlésű vendégkör számára. Jonah nemsokára első kézből látja a titkos éjszakai szórakozóhely sötét csodáit, és ott látja meg a rejtélyes Lilyt is (akinek egy férfi sem tud ellenállni!), amint egy furcsa, de lenyűgöző dalt énekel a VIP-szobája üvegének másik oldaláról. Most már nincs visszaút! De a gyönyörű Lily áldozat vagy ragadozó? Angyal vagy démon?"

Íme, az előzetese:
https://youtu.be/s2u-UPQn0Vk?si=8Z_0OKUHnBH9Wwd-