The Walking Dead: The Ones Who Live

Bakancslistához adom
18 éven aluliak számára nem ajánlott 60 perc, 2024

Értékelés:

6 szavazatból
Szerinted?

A The Walking Dead: The Ones Who Live két olyan karakter nagyívű szerelmi története, akiket a megváltozott világ változtatott meg. Akiket a távolság választott szét. Egy megállíthatatlan erő. Az egykori énjeik szellemei. Rick és Michonne egy másik világba kerül, ami a halottak elleni háborúra épült... ami végül az élők elleni háborúba torkollik. Rá tudnak találni egymásra, és arra, akik voltak egy olyan helyen és helyzetben, amilyenben még nem volt részük? Vajon ellenségek ők? Szeretők? Áldozatok? Győztesek? Egymás nélkül vajon élőnek számítanak-e _ vagy rá fognak döbbenni, hogy ők is csupán koborlók. A The Walking Dead: The Ones Who Live főszereplői Andrew Lincoln és Danai Gurira.

Évadok:

Stáblista:

Hozzászólások

Szerinted?
Ati2323 márc. 20. 00:01:49
4 rész után kezd kialakulni a véleményem. Az eredeti ötlet jó de sajnos ahogy telik az idő úgy lesz kevésbé jó... Pl. a 4. rész csak a páros évődéséről szól. Sajnos Rick karaktere is eléggé önmarcangoló lett. Lerí hogy kis költségvetésű. Ennek ellenére aki szereti a WD-et, csalódni nem fog. Értékelni majd a végén fogom (eddig 7).
Hematit1 márc. 11. 19:04:27 Előzmény Sz. Péter
Itt a Port.hu-n nem látom :
Sz. Péter febr. 26. 20:57:11 Előzmény Hematit1
Hematit1 febr. 26. 19:02:26
Kíváncsian várom ezt az új TWD-t ! Csak azt nem tudom, hogy miért nem látni a stáblistában Andrew Lincoln nevét , pedig Ő az egyik főszereplő ?!