Trip to the moon

Bakancslistához adom
12 éven aluliak számára a megtekintése nagykorú felügyelete mellett ajánlott magyar reality-sorozat, 2017

Értékelés:

11 szavazatból
Szerinted?

Mindenkinek eszébe jutott már, hogy milyen volna hátrahagyva mindent, csak egy hátizsákkal és a legjobb barátokkal nekivágni a világnak. Ez a történet pontosan erről szól.

Nyolc menő fiatal zenész nekivág és végigzúzza Európát. A 30 napos forgatás alatt 17 várost portyáznak végig. Többek között útba esett Velence, Róma, Nápoly, Amalfi part, Nizza, Monaco, Barcelona, Andorra, Paris, Amsterdam, Brighton, London, csupa izgalmas és szexi úticél. Európát a legpörgősebb tempójában látjuk.
A banda izgalmas, tehetséges zenészekből, énekesekből áll. Mindannyian más-más nemzetiségűek és különböző zenei stílusokból érkeztek. Most mégis egy csapatként összefogva kell dolgozniuk és haladni céljuk felé. A zenészek minden város legszebb terén utcazenélnek és a legmenőbb pubok színpadán lépnek fel.
Mák Roland első filmes rendező-producer saját ötlete alapján készülő sorozatának célja, hogy inspirálja a fiatalokat és kiszakítson minket a hétköznapokból.

Egyéb epizódok:

Stáblista:

Hozzászólások

Szerinted?
1/10
István Baka 2018 febr. 03. - 17:49:25 1/10
talán a végén a Vámosi János szám dobott rajta , ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,jgy kell az 1 csillag, amugy egy szenvedõs nagy szar az egész....semmi vér nincs bennük, lagymatagok naaaaaa!!!!
1/10
marisál 2017 dec. 09. - 17:47:51 1/10
Nem hiszem, hogy ez a céltalan bolyongás kreativitásra inspirálhatná a fiatalokat! Szó nélkül elfoglalják más hajóját, és a tulaj még csak nem is mérges? Ki hiszi ezt el? Szervezetlen, unalmas, zenélnének inkább! Gyenge produkció!
1/10
oszikapecs 2017 nov. 18. - 17:39:56 1/10
Azért meglehetõsen sok bunkó hozzászólás is van ebben, egy 10 percet tudtam végignézni eddig de nem fogott meg. Azt hiszik õk szar..k a spanyolviaszt.