Utta Danella: A kék madár 2.

Bakancslistához adom
Utta Danella - Der blaue Vogel, Teil 2
német romantikus dráma, 90 perc, 2002

Értékelés:

1 szavazatból
Szerinted?

Christine Kamphoven továbbra is megbízhat a legjobb barátnőjében, Winnie Henningben. Winnie összehoz egy mindent tisztázó beszélgetést, ahol kiderül, hogy Julian nem Marát szereti, hanem kizárólag csak Christinét.

A kettőjük boldogsága mégsem tart sokáig. Amikor Julian tudomást szerez a Kamphovenék családi tragédiájáról, titkon nyomozni kezd, és elutazik Itáliába, ahol Christine apja, Magnus 15 év után szabadult a börtönből.

A hazavezető repülőút során Julian gépe lezuhan, és a férfi életét veszti. Így Christine, aki már három hónapos terhes ott áll újra, minden gondjával egyedül.

Magnus ebben a rendkívüli helyzetben visszatér Olaszországból, hogy ott álljon a lánya mellett, támogassa. Közben a család magánkívül, van, ugyanis csak most tudta meg Mara, Christine féltestvére, hogy Magnus ölte meg az édesanyját. A nagypapát, Jont is megrázza az elveszett bárány - azaz a fia hazatérése és a vele való találkozás. Azonkívül pedig a Breedenkamp birtok a teljes pénzügyi csőd szélén áll. Az idős nagypapának ez már túl sok, szívinfarktust kap. A szomszéd birtokos fia, Oliver Jensen viszont felajánlja a Kamphovenéknek a nagyvonalú támogatását…

Stáblista:

Szereplők

Christine 'Tine' Kamphoven
Jon Kamphoven
Mara Kamphoven
Oliver Jensen
Julian Jablonka
Magnus Kamphoven

Alkotók

Hozzászólások

Szerinted?