Vákuum

Bakancslistához adom
Vakuum
15 éven aluliak számára nem ajánlott svájci film, 85 perc, 2017

Értékelés:

6 szavazatból
Szerinted?

Meredith stabil, boldog házasságban él. A 35. házassági évfordulójára készül, amikor megtudja, hogy HIV-pozitív. A fertőző kiléte nem kétséges: André, a férje. Meredith rájön, hogy fuvarozó férje prostikkal csalja meg. Miután szembesíti ezzel Andrét, kidobja a házból. Nincs könnyű helyzetben, egész életét a családjára tette fel, és most mindent egyedül kell csinálnia. Hosszas vita után végül beleegyezik André hazatérésébe. Úgy döntenek, együtt szállnak szembe az előítélettel és a betegséggel.

Stáblista:

Szereplők

Alkotók

Hozzászólások

Szerinted?
8/10
luci87 2021 febr. 07. - 16:00:40 8/10
Feliratos,nagy mélységeket bejáró,fájdalmas témákat boncolgató film!Nekem csak a vontatottsága nem tetszett,egy egy képkockát hosszú percekig mutat!
6/10
sexykex 2021 jan. 30. - 11:05:45 6/10
A megszokás nagy úr. Elég nehéz kukába dobni 35 évet még akkor is, ha többé már sohasem lesz ugyanolyan az élet. Sajnos akkor sem ismerjük egymást igazán, ha 100 évig élünk együtt, mert vannak félelmek és elmondhatatlan dolgok. Van, amikor utalgatunk rá, de nincs visszajelzés: a párunk nem figyel vagy nem érzi át a probléma súlyát és a hétköznapi semmiségek közé dobja. A legtöbbször viszont el se merjük mondani hibás neveltetésünk, szemérmességünk okán. Hiszen a legtöbbször: A (sz)ex az oka mindennek.