Varg Veum - Baljós jel

Bakancslistához adom
Veum
norvég thriller, 2008

Értékelés:

2 szavazatból
Szerinted?

Gunnar Staalesen nagysikerű regénysorozata alapján készült ez a norvég krimi, amely a skandináv thrillerek legjobb hagyományait követi. Mikor a magának való Varg Veum (Trond Espen Seim) egy rockzenei bulin véletlenül összefut néhány régi barátjával, még nem sejti, hogy hamarosan nyakig merül a problémákba. Az első gond akkor jelentkezik, mikor Veum újra összejön egykori szerelmével, Rebeccával, aki jelenleg Jacob, az Angel Anatomy rockbanda frontemberének felesége. Aztán rejtélyes gyilkosságsorozat veszi kezdetét, melynek nyomába szegődve Veum olyan titkokat tár fel, melyek saját gyermekkorában gyökeredznek.

Stáblista:

Hozzászólások

Szerinted?
2/10
stupek2 2018 aug. 19. - 14:38:30 2/10
Hát a leírás neméppen ehhez a filmhez va. Nem erről szól a film. Egyébként a skandináv filmekhez hasonlóan elég lassú lefolyású film, néha bele is untam.
sisto 2016 máj. 06. - 18:45:15 Előzmény sanderb
Bocsáss meg, ezt nem igazán Neked írtam.
De ha Te tudsz segíteni, az is nagyon jó.
sisto 2016 máj. 06. - 17:58:26 Előzmény sanderb
Minden Varg Veum film nagyon klassz. De ennek a résznek a leírása kissé nem fedi a valóságot. Egy része igaz, de igazából egy másik résszel való keverés forog fenn.
Mondjuk az utolsó résszel való keverés -amit nem találok se égen, se földön, a Kalde Hjerter - Fagyos szívek.
Ez Trond Espen Seim rendezése, az utolsó Varg Veum film. Ezzel keverik ennek a filmnek a leírását. De nem csak itt, az összes fellelhetõ helyen, az összes letöltõn, egy másik részt mutatnak helyette.

Ha valakinek van egy linkje, ami feliratos, és ha közzétenné -vagy esetleg nekem elküldené, de ez mindegy- azt nagyon megköszönném.
7/10
sanderb 2015 febr. 21. - 18:23:27 7/10
A fenti leírás teljes tévedés, ez az epizód egészen másról szól.
Érdemes megtekinteni ezt az összetett krimit, véletlenül sem thrillert. A norvégok beálltak egy szintre és onnan el nem akarnak mozdulni, ami bizonyos tekintetben jó, de azért marad az emberben némi hiányérzet, fõleg számos epizód megtekintése után.10/7