Város határok nélkül

Bakancslistához adom
En la ciudad sin limites
argentin-spanyol thriller, 125 perc, 2002

Értékelés:

1 szavazatból
Szerinted?

Victor súlyos beteg apját látogatja meg Párizsban, ahol a rég nem látott családtagokkal is találkozik. Az apa azonban meglehetősen furcsán viselkedik. Vajon miért próbált korábban megszökni a kórházból? Netán fél azoktól, akik gondoskodnak róla? Vagy egyszerűen csak megőrült? Talán. A többi rokonnal ellentétben, akik máris az örökségen civakodnak, Victor őszintén kíváncsi arra, mitől fél annyira az apja. A férfi egy éjjel kicsempészi az öreget a kórházból, de megdöbbenve tapasztalja, hogy az idős férfi nem ismeri fel a várost, ahol a fiatalságát töltötte. Amint a család értesül a szökésről, azonnal úgy határoznak, hogy minden hasonló kísérletet megakadályoznak, sőt Victort eltiltják a további látogatásoktól. A férfi már épp feladná hiábavaló feladatát, amikor rájön, hogy apja őrültsége mögött szörnyű titok lappang, amely az egész család számára végzetes lehet.

E szokatlan erejű, nagyszerű színészgárdát felvonultató, feszes forgatókönyvön alapuló thriller képei jóval azután is kísérteni fognak, hogy legördült a vége főcím.

Stáblista:

Hozzászólások

Szerinted?
Sz23 2008 szept. 20. - 20:42:29
Nekem nagyon kellene ez a film,de egyszerûen nem tudom megszerezni...:( Ha valakinek megvan, keressen meg, legyen szíves! Köszönöm!