Életkerék / 0531

Bakancslistához adom
magyar magazinműsor

Értékelés:

11 szavazatból
Szerinted?

Az aktuális rész ismertetője: Az Életkerék május 31-i száma igazi grunch adás lesz. A helyszín Budapest - lesz rap, boksz, képzőművészet és streetdance. Ellátogatunk Bogdán János Amigó festőművészhez, aki a Bazilikával szemközt él és alkot - fest és ír. A 8. kerületben Fehér Tibor Beattel találkozunk, aki a Fekete Vonat óta nemrég visszatért. Közben volt ellenőr és szobafestő, de újra muzsikál és szövegel az élet szép pillanatairól. A pesti utcák téglafalai között meg is mutatja nekünk rap tudományát - nem egyszer közönség előttJ Fia, Tibi szintén örökölte apja szókimondását és nem máshol rappel nekünk, mint egy csepeli boksz klubban, ami magában is megér egy misét, tekintve, hogy magánpénzből működik és az utcai kódorgás helyett kínál közösséget, alternatívát és életcélt a gyerekeknek. És felkutatunk egy fodrászt, aki régen táncolt és aki nem szűnik meg táncosnak lenni. Ellátogatunk egy közösségbe, ahol a testbeszéd a legnagyobb szentség - szóljon bármilyen zene is. Egy tánccsapat próbáján a bőrünkön érezzük, mit jelent összetartozni, sokad magunkkal alkotni, egy ritmusra érezni,. Az Életkerék május 31-i adásában a főszerepben egy lüktető Budapest - ahogyan csak kevesen ismerik.

A műsor ismertetése: Egy műsor, ami azt szeretné bebizonyítani, hogy nincs létjogosultsága a megkülönböztetéseknek és a rossz beidegződéseknek.

Egyéb epizódok:

Stáblista:

Alkotók

Hozzászólások

Szerinted?
Margo Hriczu 2018 febr. 09. - 17:17:26
Valahogy miért nincs szó ebben a mûsorban cigány bûnözésrõl?? Miért csak a szépített dolgokról beszélnek, mert természetesen errõl is kell beszélni. A valóság sajnos nemcsak errõl szól. Neves mûvészek, ismert cigány embereket miért nem szólaltatják meg, miért nem ítélik el, amikor cigányok idõseket terrorizálnak, rabolnak ki és tanárokat , orvosokat félemlítenek, megverik!! Mint ismert cigány emberek járni kellene és fórumot tartani a saját fajtájuknak, viselkedésrõl, beilleszkedésrõl, munkáról. Az Õ szájukból hitelesebbnek tûnne.