Ház az Eaton Place-en

Bakancslistához adom
angol drámasorozat, II / 1. rész

Értékelés:

16 szavazatból
Szerinted?

Az aktuális rész ismertetője: Az Eaton Place 165 újra megnyitja kapuit két új érkezővel. De mialatt Sir Hallam szókimondó nagynénje, Blanche megzavarja a fenitek életét, az új, bátor szobalány Beryl szenved, nehezen szokja meg az új szolgai helyzetet. Ez alatt Lady Agnes aggodalma gyermekei iránt feltár egy sötét titkot Mr Pritchardról. Sir Hallam belefeledkezése a virágzó náci Németországba veszélyes vizekre vezeti és egy találkozás lehetősége egy váratlan személlyel eltitkolt vágyakat szabadít fel.

A műsor ismertetése: 1936-ban, hat évvel azután, hogy Rose, az egykori szobalány elhagyta az Eaton Place 1965-öt, a sors fintora folyamán újból házvezetőként szolgál az új tulajoknak: Sir Hallamnak és feleségének, Lady Agnesnek, valamint anyjának, Lady Hollandnak. Miután azonban egy "lenti" családot is felbérel a teendők elvégzésére, rá kell jönnie, hogy legyen felsőosztálybeli vagy alsóosztálybeli, mindkét világ titkok, hazugságok és botrányok labirintusában kell lavíroznia. A történelmi Angliában pont ekkor került trónra az új király, és a szexuális és politikai feszültség tetőfokára hág, a sorozat pedig folyton változó szemszögből mutatja be a mester-szolga kapcsolat oldalait.

Évadok:

Stáblista:

Szereplők

Lady Agnes Holland
Sir Hallam Holland
Rose Buck
Maud, Lady Holland
Mrs. Thackeray
Mr. Amanjit
Lady Persie

Hozzászólások

Szerinted?
Kopy72 2015 máj. 07. - 17:20:10 Előzmény mamcsek
Szia! Most látom, hogy május 9-én a Story5-ön 13.00 órakor kezdik újra az elsõ évadot. Én is kíváncsi vagyok a sorozatra.
mamcsek 2014 szept. 25. - 15:17:36
Én nem láttam az elsõ évadot. Valahol a NET-en meg lehet nézni? Vagy el lehet olvasni, hogy mirõl szólt? Aki tud, kérem segítsen.
Lorina01 2014 szept. 21. - 15:22:32
Ha valaki nem tudja megnézni, szombat délután, akkor miért ilyen lehetetlen idõpontban ismétlik, hajnali negyed öt????? Ennek semmi értelme, így nézettség veszteséget okoz......