Jane

Bakancslistához adom
amerikai dokumentumfilm, I / 1. rész, 120 perc

Értékelés:

9 szavazatból
Szerinted?

Az aktuális rész ismertetője: A Nat Geo archívumából nemrég ritka, nyilvánosság előtt még soha le nem vetített felvételek kerültek elő Jane Goodallról, s a kuriózumok jobb kezekbe nem is kerülhettek volna: a 16 mm-es szalagokat az Oscar- és Emmy-díjra jelölt rendező, Brett Morgen vette gondjaiba, egy csodálatos, sok szempontból egyedülálló portréfilmet készítve belőlük. Morgen 1960-ban indítja a sztorit, amikor a 26 éves Jane megérkezik Tanzánia egyik eldugott szegletébe, hogy a csimpánzokat tanulmányozza...

A műsor ismertetése: A film a világhírű etológus, Jane Goodall munkásságába enged bepillantást. A National Geographic archívumában több mint száz órányi soha nem látott felvétel rejtőzött, melynek jelentős része a tanzániai Gombe Nemzeti Parkban került rögzítésre, ahol Goodall kutatómunkájának fontos szakaszát töltötte. A felvételek segítségével egy egészen különleges portré született a világ egyik legkedveltebb természetvédőjéről és legismertebb csimpánzkutatójáról.

Évadok:

Stáblista:

Alkotók

Hozzászólások

Szerinted?
landr0ver 2018 ápr. 07. - 12:15:11 Előzmény juca001
Nem az, de szerintem nagyon szép és kellemes a magyar szinkron hang hozzá (Dallos Szilvia). A háttérben halkan lehet hallani Jane Goodall hangját. Szép szinkron munka!
juca001 2018 ápr. 01. - 10:54:34
Annyira REMÉLEM, hogy feliratos, és hallhatjuk Jane Goodall hangját!