A norvég minta - Flekke United, a Nemzetközi Kolesz

Bakancslistához adom
norvég ismeretterjesztő filmsorozat, 11. rész

Még nincs szavazat!

Légy te az első!

Az aktuális rész ismertetője: A diákok már túl vannak az első vizsgákon, és beszámolnak eredményeikről. Say elmondja, hogy egy holland család támogatta őt, amikor az SOS gyermekfaluban élt. Most meghívják Hollandiába. Úgy fogadják, mintha saját gyerekük lenne.

Egyéb epizódok:

Stáblista:

Alkotók

Hozzászólások

Szerinted?
offtopic
lilahagyma 2011 júl. 28. - 23:05:17 Előzmény lilahagyma
Na persze, Breivik nem ezen a szigeten fog nyaralni, õ ennél keményebb elbánásban részesül, Norvégia legszigorúbb börtönébe kerül, ide: http://www.foreignpolicy.com/articles/2011/07/25/the_super_lux_super_max
Síkképernyõs televízió az ágy fölött, csakhogy le ne maradjon a napi gyilkolászós filmadagjáról és persze a világpolitika legfrissebb híreirõl, hogy tovább szövögethesse elmebeteg terveit.
Rábíznám Joe Arpaio seriff vendégszeretetére http://csepel.info/?p=5448 ott volna alkalma megtanulni, hol lakik a felsõbbrendû nyugati fehérek Istene (szerinte Izraelben, és épp irtja a muzulmánokat - hát ez nagy tévedés).
lilahagyma 2011 júl. 28. - 08:58:13
Ami történt, borzasztó. Az is sokkoló, hogy Breivik milyen elviselhetetlenül fog szenvedni. Ilyen egy norvég börtön: http://www.youtube.com/watch?v=C4beUC3-ckw (De legalább biztosan megismer néhány muzulmánt testközelbõl).