Böngészde

Bakancslistához adom
12 éven aluliak számára a megtekintése nagykorú felügyelete mellett ajánlott magyar filmösszeállítás, 2. rész, 90 perc

Értékelés:

4 szavazatból
Szerinted?

Az aktuális rész ismertetője: Van- és nincs új a Nap alatt. Ez lehet a Böngésző filozófiája, láthattuk már jeleneteit, felsejlenek poenjai, korábbi műsorokból, hiszen kivétel nélkül valamennyivel szembesülhetett a figyelmes tévénéző, de hát ez nem komoly ellenérv, sőt. Miért nézi meg sokadszorra is Párizst egy utazó élete folyamán? Agárdi Gábor, Antal Imre, Sztankay István, Gálvölgyi János, Mikó István? Ma többek között az Ő jeleneteiket nézhetjük újra.

A műsor ismertetése: Egy szál virág önmagában is képes bizonyítani szépségét. A csokorba szedés a választékos ízlés próbája, nem mennyiségi vagy pusztán darab - szám hozzárendelése, hanem egy új minőség létrehozásának lehetséges aktusa. Mi most egy olyan televíziós bokrétát nyújtunk át Önöknek a nyolcvanas évekből, amelyeket már a korabeli nézők ismerhettek más műsorokból. Ma ezt "Best of..." néven illetik, semmi bokrétázás.

Egyéb epizódok:

Stáblista:

Hozzászólások

Szerinted?
zsoltix 2014 szept. 29. - 17:28:39
Jó kis válogatás. Már-már az abszurd humor kategóriát súrolják a jelenetek, persze nem Monty Python stílusban, hanem úgy magyarosan. :)